Asociația Expo România-Italia vine în sprijinul românilor din Italia cu o Bursă a locurilor de muncă, care are sloganul “România ne cheamă acasă”.

În luna mai, participanții la Târgul Expo Romania-Italia vor avea acces la informații referitoare la ofertele de muncă disponibile în țara natală și despre nivelurile salariale aferente. Sunt invitați să participe reprezentanți ai mediului de afaceri din România, care se confruntă cu problema lipsei forței de muncă calificată și necalificată, dar și instituțiile patronale și Camerele de Comerț, care doresc să sprijine mediul de afaceri în gestionarea crizei forței de muncă. “Mulți dintre conaționalii plecați la muncă în Italia au avut posibilitatea de a acumula experiență în anumite domenii de activitate sau chiar de a se perfecționa din punct de vedere profesional, iar acum s-ar putea implica activ în creșterea economică a României”, explică organizatorii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Organizatorul principal, Asociația Românilor din Italia, pune la dispoziție cu titlu gratuit întreaga logistică și experiența instituțională pentru acțiunea ce se desfășoară sâmbătă, 5 mai, de la ora 15,30, și duminică, 6 mai, de la 14,30, la Teatrul Atlantico din Roma – Viale dell’Oceano Atlantico, 271D, 00144 Roma. Programul complet al manifestărilor de la Expo-Romania Italia poate fi găsit aici.

Bursa locurilor de munca – România ne cheamă ACASĂExpo Romania-Italia vine în sprijinul românilor din Italia și cu o Bursă a locurilor de muncă, având următorul motto: “România ne cheamă ACASĂ”. Mulți dintre conaționalii plecați la muncă în Italia au avut posibilitatea de a acumula experiență în anumite domenii de activitate sau chiar de a se perfecționa din punct de vedere profesional, iar acum s-ar putea implica activ în creșterea economică a României. Participantii la Targul Expo Romania-Italia vor avea acces la informații referitoare la ofertele de muncă disponibile în țara natală și despre nivelurile salariale aferente. Sambata, 5 mai incepand cu ora 15:30 si duminica, 6 mai incepand cu ora 14:30 la Teatrul Atlantico.Adresa: Viale dell'Oceano Atlantico, 271D, 00144 Roma

Publicată de Ari Roma pe 18 Aprilie 2018

Abonează-te la newsletter

Cele mai proaspete știri de pe AngajatorulMeu.ro, direct pe adresa ta de mail.

S-ar putea să-ți placă

Aproape 100 de posturi scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, pentru medici și farmaciști, în spitalele din țară

Ziarul ”Viaţa Medicală” a publicat, ieri, lista completă a posturilor scoase la…

Zeci de posturi pentru medici, scoase la concurs de Ministerul Sănătăţii, în spitalele de stat

Centrul de Resurse Umane în Sănătate Publică, din Ministerul Sănătății, a publicat…

Superjoburi pentru vorbitorii de română, în Europa: Raiffeisen, Volvo, Revolut, Uber, Fujitsu și Bridgestone angajează în Viena, Berlin, Milano sau Amsterdam

Companii importante, din vestul și centrul Europei, sunt în căutare de angajați…

Liber la angajări la stat, fără concurs. Aproape 300 de posturi disponibile în instituțiile publice, în acest moment

Guvernul României a anunţat că instituţiile publice pot face angajări fără concurs,…