Banner

Capgemini deschide un sediu la Suceava și angajează 160 de oameni

Foto: glassdoor.com

Compania Capgemini Services Romania, parte din Capgemini Group, lider global în domeniul serviciilor de consultanță, tehnologie și outsourcing, începe, în aceste zile, recrutarea a 160 de specialişti în IT, managementul infrastructurii, asistenţă clienţi şi management de proiect, pentru noul sediu din Suceava.

Biroul din Moldova va fi al treilea din România, după cele din București și Iași, unde compania prestează servicii de infrastructură și aplicații. “În urma unei analize amănunțite, ce a vizat mai multe opțiuni atractive, după ce am luat în calcul nevoile noastre și cele mai bune condiții de lucru posibile, am decis să ne extindem în România și am ales o nouă locație pentru serviciile de infrastructură cloud: orașul Suceava”, afirmă Marcin Nowak, Delivery Centre Director pentru Europa de Est, Servicii de Infrastructură Cloud.

Capgemini Services Romania a optat pentru Suceava pentru că este aproape de centrul pe care compania îl deține în Iași și este un oraș cu tradiție universitară, cu Universitatea “Ștefan cel Mare” și multe facultăți, inclusiv de profil economic, tehnic și filologic, cu peste 9.000 de studenți. În noul sediu, Capgemini va continua să ofere servicii de suport și managementul infrastructurii, conform metodologiei ITIL, servicii de monitorizare și găzduire. Compania intenționează să își înceapă activitatea în prima jumătate a anului, cu o capacitate inițială a sediului de până la 160 de angajați. Procesul de recrutare va începe în următoarele zile. Capgemini caută specialiști în IT, managementul infrastructurii, asistență clienți, management de proiect. Candidații trebuie să vorbească cel puțin o limbă străină – engleză, franceză, spaniolă sau italiană.

Birourile Capgemini de la Suceava ar putea fi amplasate într-un spațiu amenajat în cadrul Iulius Mall. În România, compania se bazează pe aproape 750 de specialiști și livrează proiecte complexe de transformare de IT, servicii de infrastructură și externalizarea proceselor de afaceri. Capgemini caută atât profesioniști cu experiență de câțiva ani, cât și absolvenți – tinere talente ce intră pe piața muncii. Condiția necesară angajării pentru fiecare candidat este cunoașterea de limbi străine. Sunt apreciate și abilitățile bune în comunicare, lucru în echipă și ­adap­tabilitate rapidă la un mediu de business dinamic. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici.

Cu peste 190.000 de angajați, Capgemini este prezentă în peste 40 de țări și își serbează a 50-a aniversare în 2017. Grupul a declarat venituri de 12,5 miliarde de euro, în 2016. Capgemini creează și livrează soluții de business, tehnologice și digitale adaptate nevoilor clienților, pentru a le permite să obțină inovație și competitivitate.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share