Doi antreprenori lansează o platformă prin care pot fi organizate conferințe, concerte sau cursuri

Sergiu Biriș și Andrei Dunca lansează proiectul Eventmix.live, platformă prin care organizatorii de evenimente pot organiza online, pe site-ul propriu, conferințe, workshop-uri, webinarii, concerte sau cursuri.

Eventmix.live se adresează tuturor celor care doresc să organizeze și să transmită online evenimente virtuale interactive, pe site-ul propriu, chiar dacă nu au experiență anterioară sau cunoștințe tehnice.

Platforma funcționează acum în versiune Private Beta, permite accesul treptat pentru un număr limitat de organizatori și este disponibilă la nivel mondial. Evenimentele pot fi transmise live de oriunde din lume. Participanții pot urmări conținutul video și interacționa cu ceilalți participanți în varianta desktop și pe dispozitivele mobile, de oriunde s-ar afla la momentul respectiv.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Eventmix.live permite organizatorilor să creeze ușor un landing page pentru eveniment, să configureze intuitiv elementele necesare pentru organizarea evenimentului pe site și să pună în vânzare biletele în câteva minute. Biletele se plătesc online, iar întregul flux este gestionat de platformă, fără cerințe suplimentare. Eventmix.live se ocupă de procesul de înregistrare a participanților și oferă posibilități de interacțiune și networking în funcție de interesele lor. Eventmix.live dispune de o integrare facilă cu platforme precum Zoom, Meet, Skype, OBS sau alte soluții de live video streaming.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Schimbările produse odată cu debutul pandemiei au accelerat consumul online și au împins organizatorii de evenimente fie înspre a-și anula evenimentele, fie înspre a se adapta rapid la mediul online. Cunoștințele tehnice sau bugetele necesare pentru a lansa un eveniment interactiv în mediul virtual nu sunt însă la îndemâna oricui și astfel ne propunem ca tehnologia noastră să vină atât în ajutorul organizatorilor de evenimente cu experiență, cât și al celor fără, care se gândesc să organizeze primul lor eveniment virtual. Am construit Eventmix.live astfel încât organizatorii să uite de grija soluțiilor și implementărilor tehnice și să se concentreze mai mult pe conținutul pe care vor să îl promoveze”, spune Sergiu Biriș, CEO și co-fondator Eventmix.

Platforma Eventmix vine ca o evoluție a proiectului Soundmix, pe care îl va înlocui. Aplicația Soundmix, co-fondată anul trecut de Sergiu Biriș, permitea pasionaților de muzică electronică să urmărească online cele mai mari festivaluri din industrie sau concerte ale DJ-ilor preferați, și a transmis live festivalul Neversea din 2019.

“Tehnologia dezvoltată pentru Soundmix permitea live streaming de la mai multe scene simultan, cu zeci de mii de utilizatori care interacționau în timp ce urmăreau festivalurile online. Prin Eventmix.live, ne-am propus să extindem această tehnologie și s-o facem disponibilă tuturor organizatorilor de evenimente, indiferent de domeniul de activitate: Tech, Business sau Entertainment”, declară Sergiu Biriș.

Eventmix.live este un concept realizat de Sergiu Biriș și Andrei Dunca, antreprenori cu background solid în zona de video streaming și business online. Este al treilea proiect pe care cei doi îl lansează împreună. Au mai colaborat și în trecut și sunt co-fondatorii platformei de video sharing Trilulilu, achiziționată de Digitap, și LiveRail, companie de publicitate video online și unul dintre cele mai de succes startup-uri pornite de fondatori români, înființat în 2007 și achiziționat de Facebook în 2014.

Articole din aceeași categorie
Total
14
Share