Cegeka face recrutări pentru noul birou din Iași​

Odată cu inaugurarea sediului din Iași, Cegeka România a pornit în căutarea candidaților potriviți pentru job-urile momentului în IT. Ținta finală este transformarea biroului din Moldova într-un hub de sine stătător, care să livreze servicii către clienți din toată lumea.

La Iași, planurile de viitor ale companiei Cegeka sunt ambițioase. Managementul își propune să atingă un număr de 70-100 de angajați, până la finalul acestui an. Din biroul din Iași vor fi acoperite atât livrarea de servicii de software development, pe tehnologii precum Java, .NET, NAV sau PHP, cât și servicii de management și monitorizare infrastructură clienți. În cazul acesta, focus-ul va fi în principal pe Windows server și tehnologii Microsoft, dar nu sunt excluse nici tehnologiile de nișă, precum Citrix.

În prezent, în Iași există peste 15 posturi deschise, atât poziții de dezvoltatori software în Java, cât și posturi de suport tehnic nivel 2 sau nivel 3 pe Windows server, pe diferite niveluri de senioritate. În curând, vor fi disponibile și posturi de juniori și entry-level, pentru tinerele talente din Iași care își doresc o carieră în IT. Și în acest caz, posturile vor viza limbaje de programare precum Java și .NET sau suport tehnic, pe infrastructură sau pentru utilizatori, caz în care vor fi necesare și cerințe lingvistice pentru limba franceză sau germană.

Când spui Cegeka Romania, spui dezvoltare, spirit antreprenorial, ambiție și multe proiecte în desfășurare. Deși la noi există un mediu de lucru multicultural, nu se pierde niciodată factorul unicitate. Transparența față de candidați și oferirea răspunsurilor la întrebările acestora sunt stâlpi de susținere ai procesului de recrutare. Din acest punct de vedere, se pune accent pe modul în care echipa de recrutare colaborează nu numai cu candidații, dar și cu Business-ul, pentru a le oferi acestora o privire de ansamblu cât mai detaliată și realistă.

Mihaela Joian

HR Manager @ Cegeka România

Echipa de recrutare Cegeka România caută “oameni energici, responsabili și implicați”, care să se adapteze unui stil de lucru în spiritul Agile, cu simț antreprenorial și orientați spre echipă. Indiferent de experiența profesională a celor care se alătură echipei Cegeka, sunt implementate programe de training on the job, care să îi ajute să se acomodeze cu cerințele rolului și modul intern de lucru. Ei vor avea acces la cursuri și training-uri din domeniu, atât în companie, cât și la furnizori acreditați. Beneficiile vor fi aceleași ca și pentru colegii din București: acces la una din sălile de sport din Iași, salon de masaj la sediul companiei, sală de relaxare și acces la evenimente anuale.  “V-ați putea întreba de ce a fost ales orasul Iași pentru dezvoltarea celui de-al doilea birou Cegeka Romania. Răspunsul stă atât în diversitatea universităților tehnice din zonă, a flexibilității și pregătirii tehnice și educaționale ale oamenilor, cât și în deschiderea către alte țări din Europa”, explică Mihaela Joian, HR Manager la Cegeka România.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul biroului din București, biroul din Iași va deveni un hub de sine stătător, din care vor fi livrate atât servicii de software development, cât și infrastructură, către clienți din toată lumea. În ceea ce privește abordarea pentru biroul din Moldova, aceasta va fi aceeași ca și în cazul celui din București: clienți din afara țării, atât din Europa cât și de pe alte continente, din industrii variate. În portofoliul de clienți Cegeka se numără companii din retail, logistică, industria financiar-bancară sau medicală, oil&gas, energie, FMCG. Serviciile oferite nu se limitează, însă, la aceste industrii. Adițional zonei tehnice, pentru a evidenția focus-ul pe inovație, transparență și calitate, echipele au crescut și cu roluri non-tehnice, precum cele de Business Analist, Agile Coach, Development Coach, Shift Manager sau Operations Coordinator.

Cegeka Romania, parte din Cegeka Group, este prezentă în România din 2009. Compania, belgiană la origini, are aici două divizii de Business: Dezoltare Software și Infrastructură. Cu peste 3.500 de angajați la nivel de grup și peste 350 în România, Cegeka este un furnizor important de soluții IT&C și se axează pe dezvoltarea, implementarea și managementul de aplicații IT și infrastructuri, pentru companii medii și mari, medii de tip enterprise.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share