Patria Bank lansează un program de educație financiară dedicat antreprenorilor din România

Antreprenorii români se pot înscrie gratuit în Academia Patria, un program de educație financiară lansat de Patria Bank și format din mai multe workshop-uri, derulate exclusiv online, care abordează o serie de teme de interes.

Sesiunile Academiei Patria sunt susținute de specialiști de renume. Astfel, Patria Bank sprijină antreprenorii locali să continue să-și dezvolte afacerile și să depășească provocările generate demediul economic dificil din această perioadă.

“Lansarea programului Academia Patria este o altă dovadă a angajamentului nostru de a sprijini antreprenorii din România, una dintre prioritățile organizației noastre. Accesul la programul de instruire este gratuit, iar specialiști renumiți își vor împărtăși cunoștințele, timp de câteva săptămâni, pentru a crește know-how-ul antreprenorilor în economie, finanțe, marketing, produse bancare, fonduri europene și ESG. Antreprenoriatul este motorul dezvoltării economice și, în aceste vremuri dificile, sprijinirea antreprenorilor ca să poată continua să adauge valoare mediului de afaceri este esențială”, declară Burak Yildiran, CEO Patria Bank.

În cele patru săptămâni de workshop-uri, antreprenorii își vor îmbunătăți cunoștințele de business, alături de specialiștii din Academia Patria, ca să poată face față mai bine provocărilor și să ia cele mai bune decizii pentru afacerile lor.

Temele de actualitate, dezbătute în programul de educație financiară, sunt: contextul economic – provocări și oportunități;, importanța comunicării în marketing; ce aduce inflația din 2022 și care este situația financiară în timpul crizei; cum să luăm decizii cu banii noștri; finanțarea afacerii – fonduri UE, factoring, EaSi, servicii și produse bancare. Inițiativa a debutat cu clienții băncii din domeniile Agro și Microîntreprinderi, iar Patria Bank își propune să extindă programul pentru un segment cât mai mare de clienți.

DESPRE PATRIA BANK

Este o bancă românească dedicată creșterii gradului de bancarizare în România și susținerii antreprenorilor si afacerilor locale. Listată la Bursa de Valori București, are o prezență fizică națională și oferă produse și servicii bancare de bază 100 la sută online. Are ca acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF), un fond de private equity ai cărui principali investitori sunt Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare, Fondul European de Investiții, parte a Grupului Băncii Europene pentru Investiții, Banca de Dezvoltare, parte a grupului bancar KFW, și Banca de Dezvoltare a Regiunii Mării Negre.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share