Cel mai important furnizor german de soluții CRM pentru IMM îşi extinde business-ul în România şi caută parteneri de afaceri

CAS Software, una dintre cele mai renumite companii IT din Germania, expert şi lider de piaţă în domeniul aplicațiilor CRM pentru întreprinderile mici şi mijlocii, a stabilit România ca principală piaţă-ţintă de creştere în Europa Centrală şi de Est şi anunţă planuri de extindere a reţelei de parteneri de afaceri la nivel local.

Compania este activă de peste zece ani în România şi deservește peste 60 de companii-client, prin partenerii săi locali certificați. Organizaţii renumite, printre care Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană  (AHK Rumänien), MHS Truck & Bus (MAN România), Asociaţia Proprietarilor şi Piloţilor de Aeronave ori Societatea Ornitologică Română, utilizează soluţiile software CAS pentru a-si îmbunătăţi eficienţa şi rentabilitatea. “România este una dintre principalele noastre zone de creştere în Europa Centrală şi de Est. Deja mai mult de 40 la sută din cifra de afaceri din regiunea ECE este generată din România şi vrem să accelerăm această creştere. De aceea, suntem interesaţi să atragem mai mulţi parteneri de afaceri din domeniul IT”, spune Mircea Prelipceanu, Director Vânzări Internaţionale la CAS Software AG.

CAS genesisWord, CRM-ul dezvoltat de companie, este o soluţie creată special pentru nevoile IMM-urilor. Cu o serie de module flexibile, CAS CRM oferă adaptabilitate completă pentru companii din orice domeniu de activitate, fără a fi nevoie de customizări  complicate sau costisitoare. Interfeţele inteligente permit soluţiei să se adapteze cu uşurinţă la ecosistemul existent al clienţilor și să se asigure că datele sunt întreţinute şi utilizate profitabil, în toate departamentele. Această adaptabilitate aduce viteză de implementare şi economii semnificative de cost, pentru proprietarii şi managerii companiilor client.

CAS Software AG a primit numeroase premii pentru eficienţă, inovaţie şi standarde înalte de calitate ale produselor sale software şi ale serviciilor către parteneri şi clienţi: triplu câştigătoare la CeBIT 2017 şi câştigătoare a premiului Cassiopeia, finalistă a Premiilor IT Europa, Reader’s Choice Award pentru categoria Cloud CRM, listată în Top 100 de inovatori de elită, angajator Top-IT din Germania şi titulară a sigiliului de calitate Software Hosted in Germany.

Sprijin profesional pentru partenerii CAS

Pentru partenerii săi de afaceri, CAS oferă suport complet şi formare profesională extinsă, precum şi acces deplin la o bază solidă de expertiză în CRM. Experţii CAS, ingineri şi consultanţi, sunt mereu la dispoziţia partenerilor pentru a-i asista în orice fază de implementare a proiectelor. La nivel internaţional, CAS are peste 200 de parteneri de vânzări şi implementare. În România, CAS Software are deja colaborări puternice cu companii IT de prestigiu, precum Melior Cras (Focality Group), Synergizer Business Solutions, Medialine, Docentris, Chara Software sau Bizz Advisers. “Parteneriatul cu CAS are profunzimea şi flexibilitatea ce ne ajută să avem mai mult succes în afacerea noastră. În ultimii cinci ani, CAS Software AG a contribuit semnificativ la succesul companiei noastre. Ne-a oferit produse excelente, într-un program de parteneriat echitabil şi atractiv, susţinut de strategia solidă în vânzare şi dezvoltare a companiei”, spune Andrei Zincenco (Synergizer).

Cu o cifră de afaceri anuală de 52 de milioane de euro (2015) şi peste 500 de angajaţi, soluţiile CAS Software sunt utilizate în peste 40 de ţări. Compania investeşte în inovare, anual, în medie, 20 la sută din cifra sa de afaceri. “Sistemele CRM sunt încă percepute ca un instrument optional, dar nu esenţial în România, în special de către IMM-uri. In realitate, pentru orice companie, sistemul CRM bine ales poate avea un impact puternic în construirea unui avantaj competitiv, determinând servicii de calitate superioară pentru clienţi, creşterea eficienţei forţei de muncă şi îmbunătăţirea profitabilităţii. Obiectivul nostru este de a oferi IMM-urilor din România soluţii practice şi cea mai bună consultanţă în afaceri. În special pentru clienţii IMM, CAS CRM este un instrument rapid, uşor de implementat şi foarte eficient, care îi ajută să îşi extindă afacerea şi să îşi asigure un viitor solid. Soluțiile CAS ajută companiile să facă saltul la următorul nivel de succes”, adaugă Mircea Prelipceanu.

Despre CAS Software AG 

A fost fondată de Martin Hubschneider şi Ludwig Neer, în 1986, şi a devenit principalul furnizor german de soluţii CRM & xRM, pentru IMM. CAS Software AG este o companie activă pe cinci continente, cu peste 200 de parteneriate strategice, în peste 30 de ţări. Produsele software sunt disponibile în mai mult de 11 limbi. Portofoliul de produse include aplicaţii CRM, soluţii xRM şi soluţii personalizate, pentru diverse domenii de activitate. În toată lumea, peste 300.000 de persoane din 20.000 de companii utilizează produse CAS.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share