Cel mai mare dezvoltator de birouri de pe continent are o nouă echipă de conducere pentru Europa Centrală și de Est

Divizia comercială de dezvoltare imobiliară Skanska, din Europa Centrală și de Est, își consolidează poziționarea strategică și numește noi vicepreședinți executivi pentru operațiunile din regiune.

Divizia comercială de dezvoltare imobiliară Skanska din Europa Centrală și de Est își desfășoară operațiunile în zece orașe din patru țări: Cehia, Ungaria, Polonia și România. Cel mai mare dezvoltator de birouri din Europa  și liderul pieței din Europa Centrală și de Est, Skanska a dezvoltat circa 1,3 milioane de metri pătrați de spații de birouri. Numirea noii echipe de conducere are ca obiectiv consolidarea cooperării dintre țările din regiune, dezvoltarea parteneriatelor de lungă durată și prezentarea portofoliului de proiecte la nivel regional.

Din 21 ianuarie, noua echipă de directori executivi în Divizia Comercială de dezvoltare imobiliară din Europa Centrală și de Est  este formată din Katarzyna Zawodna-Bijoch, președinte și CEO, Arkadiusz Rudzki, vicepreședinte executiv Leasing & Vânzări, Mariusz Krzak, vicepreședinte executiv Operațiuni Polonia (Warsaw, Wrocław, Gdańsk), Marcin Łapiński, vicepreședinte executiv Operațiuni Polonia (Krakow, Katowice, Łódź și Poznań), Aurelia Luca, vicepreședinte Executiv Operațiuni România, Alexandra Tomaskova, vicepreședinte executiv Operațiuni Ungaria și Cehia, Thomas Henriksson, vicepreședinte executiv Financiar și Director Financiar, Karolina Radziszewska, vicepreședinte executiv Resurse Umane, Jacob Møller-Nielsen, vicepreședinte executiv Centrul de Excelență, și Tomaš Fabian, vicepreședinte executiv Consilier Juridic.

Credem că te-ar interesa și: Cum am devenit “neangajabilă”

O altă schimbare importantă este crearea Centrului de Excelență, care are rolul de a susține dezvoltarea proiectelor și de a găsi cele mai bune, inovatoare și sustenabile soluții din punct de vedere tehnic. Pe termen lung, obiectivul este livrarea clădirilor cu emisii zero.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Articolul anterior

Elevii de la Transylvania College vor preda cursuri de educație financiară în cinci licee din Cluj-Napoca

Articolul următor

Premieră: un medic din România, în board-ul de conducere al Asociației Mondială de Terapie Radionuclidică și Moleculară

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share