Cele mai noi tendințe în domeniul resurselor umane sunt dezvăluite la conferința Everything HR by Great People Inside, în luna mai

Unul dintre cele mai importante și de impact evenimente din Europa de Est revine cu ediția a XVIII-a, în 24-25 mai, la Hotel Qosmo din Brașov.

La ediția 2023 sunt așteptați peste 500 de CEO, HR Manageri, antreprenori și investitori din peste 70 de companii de top. La conferința organizată de Great People Inside participă trei experți internaționali de resurse umane, business și strategie, din Letonia, Marea Britanie și SUA, aflați pentru prima oară în România:

  • William Higham, cel mai important expert în strategie și predicția comportamentului consumatorilor din Marea Britanie, este recunoscut ca autoritate globală în domeniul inovației. A participat la crearea programului academic Forumul Inovației al Universității Cambridge și a fost în juriul prestigioaselor premii pentru inovație WARC Innovation Awards;
  • Suzanne Lucas, faimoasa Evil HR Lady, fondator și CEO Improv HR, originară din SUA și stabilită în Elveția, cu o experiență de peste zece ani în domeniul resurselor umane, speaker TedX și scriitor independent pentru numeroase publicații HR;
  • Liene Uresina, Business & Performance Coach din Letonia, cu peste 16 ani de experiență, unul dintre cei 100 de coachi instruiți de Tony Robbins.
  • Ediției de anul acestai se alătură,ca speaker, și Perry Timms, declarat cel mai influent gânditor global în domeniul resurselor umane, în 2022, de HR Magazine, de 2xTedX Speaker, autor al cărții de succes Transformational HR: Pasionat de oameni sau pasionat de business și profesor adjunct la Hult International Business School și Ashbridge Management School.

Evenimentul reunește și nume cunoscute din domeniul HR, cu un background puternic în mediul de business românesc, antreprenori și speakeri inspiraționali:

  • Tiberiu Ușeriu, ultramaratonist, câștigător, pentru a doua oară consecutiv, al uneia dintre cele mai dificile curse, cea de la Cercul Polar de Nord, și autor al cărții de succes 27 de pași.
  • Doru Șupeală, consultant de marketing, management și business, Managing Director al SPOR – Școala Pentru Oameni Responsabili, CEO al companiei Playmaker Consulting, realizatorul podcastului HackingWork, lector al modulului de marketing din programul Executive MBA al Transilvania Executive Education și autorul cărților Employer Branding 100% (2021) și Experiența face diferența (2017).
  • Dorin Boabeș, expert în leadership și comunicare, co-fondator al podcast-urilor Mind Architect și Network, cu diplomă de Master de la Universitatea din Warwick, din Marea Britanie, și consultant certificat pe modelele LifeStyle Inventory (LSI & GSI) de la Human Synergistics, formator certificat pe modelul de personalitate PCM ® (Process Communication Model), formator certificat pe modelul de personalitate DISC și certificat ca Senior Practitioner Coach de la Neuromindfulness Institute.

Faceți cunoștință cu liderii care nu doar gândesc soluții pentru schimbările ce ne așteaptă, dar pun și bazele viitorului încă de acum.

Mai multe detalii despre eveniment și înregistrare pot fi găsite aici.

Parteneri ai evenimentului: SanoPass, Dima Consulting Group, Kiss FM, Raiffeisen Bank, Tuborg, Polipol Mobila, UCMS, Edenred, Noerr, Romanian Software, Maurer Imobiliare, Total Soft, Tchibo, Exim Bank, Autonom Rent A Car, Kandia, Target Executive Search,  ICCO, Heidi Chocolat, KIRCHHOFF Automotive România, Niran Cosmetics, Florăria Magnolia, Libris Șt.O.Iosif, Gyermelyi, Harmopan, Camera de Comerț și Industrie Brașov și AHK – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană.

Parteneri media ai evenimentului: EM360 Group, Kiss FM, Grupul Iubim Brașovul, Oameni și Companii, Rentrop & Straton, Zelist,, Portal HR, Leaders,  4Career, Learn&Go, Metropola, PR Wave, Femei în afaceri, AngajatorulMeu.ro, Prețul Zilei, Monitorul Expres, La Pas prin Brașov, News Brașov.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share