CEO-ul Groupama Asigurări, reconfirmat ca preşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceze în România

François Coste, CEO Groupama Asigurări, şi Jérôme France, CEO Emi International, au fost reconfirmaţi, astăzi, în funcţiile de preşedinte, respectiv vicepreşedinte al Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceze în România (CCIFER).

Membru al Consiliului Director CCIFER din 2016, François Coste este unul dintre cei mai experimentaţi executivi străini din România. Cu o experienţă în management de peste patru decenii, a ocupat funcţii de CEO, dar şi de CFO, IT, HR, în Franţa, Norvegia, Nigeria, China, Japonia, SUA, Spania sau România. Din 2012, conduce operaţiunile locale ale Groupama Asigurări. Din 2014, este şi preşedinte al Consiliului de Administraţie al societăţii Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale – PAID România.

Jérôme France este antreprenor cu societăţi B2B în Romania, Rusia şi Ucraina, şi rezident în Romania din 2003. De la integrarea Consiliului director al CCIFER, s-a implicat activ în mai multe proiecte, precum crearea unui grup de lucru BTP sau dezvoltarea activităţilor CCIFER în afara Bucureştiului, prin maratoane de afaceri. S-a alăturat Biroului executiv CCIFER, mai întâi, ca trezorier, şi apoi ca vicepreşedinte.

“Cei doi reprezentanţi ai comunităţii de afaceri franco-române se află la al treilea mandat de guvernanţă a CCIFER în binom și reprezintă, pe de o parte, viziunea şi experienţa unei companii mari, completată de expertiza din sectorul IMM-urilor”, precizează CCIFER.

CCIFER este membră a reţelei de 124 de Camere de Comerţ, Industrie şi Agricultură Franceze în lume, care numără peste 37.000 de membri în 95 de ţări. CCIFER are 550 de membri, cu o cifră de afaceri cumulată de 18 miliarde de euro şi care au creat peste 125.000 de locuri de muncă directe. Comunitatea franco-română reunește, pe lângă investitorii francezi, şi companii cu capital românesc, antreprenori şi asociaţii, în toate sectoarele de activitate.

Articolul anterior

Jumătate dintre angajații din România nu se simt apreciați la locul de muncă. 6 din 10 simt că angajatorul nu le susține starea de bine

Articolul următor

Centrul de servicii al grupului bancar Société Générale din România s-a mutat în casă nouă

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share