CEZ va avea un nou Country Manager, din august

Ondrej Safar va ocupa, din 1 august, funcţia de Country Manager şi preşedinte al Directoratului CEZ România, după ce Martin Zmelik va prelua alte atribuţii la sediului companiei din Praga.

Noul Country Manager a mai lucrat la CEZ România între 2005 și 2012, iar acum ocupă funcţia de director general al sucursalei CEZ din Turcia. “În România mi-am început activitatea la nivelul grupului CEZ, în 2005. Am fost impresionat de ceea ce au făcut oamenii din companie în cei şase ani de când am plecat de aici. Când eşti parte a schimbării, nu vezi lucrurile foarte clar, dar atunci când eşti mai departe, schimbările sunt mai vizibile. Am aceeaşi opinie bună despre Bucureşti ca şi atunci când am plecat, în 2012. Se poate observa că lucrurile şi infrastructura s-au dezvoltat destul de mult”, declară Ondrej Safar.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Manager de ţară şi preşedinte al Directoratelor CEZ din 1 iulie 2014, Martin Zmelik va fi relocat la sediul CEZ din Praga, unde va fi implicat în proiecte strategice, inclusiv în transferul unor soluţii smart ce au fost deja implementate în România.

Articolul anterior

Un român, "campion mondial" la scrisori și corespondență

Articolul următor

Jurnalul unui designer UX/UI

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share