Cinci studenți de excepție, câștigătorii Burselor Telekom

Livia Măgureanu, Ana-Maria Milcu, Sara Petres, Ştefan Şovea și Bogdan Gabriel Drăghici sunt cei cinci câștigători ai burselor lunare de 1.900 de lei, oferite de Telekom România, pentru tinerii cu performanţe deosebite în domeniul lor de studii.

Pentru Bursele Telekom s-au înscris 75 de candidați, iar juriul a ales zece finalişti şi cinci câştigători. Ediția de anul acesta a programului s-a adresat studenților aflați în anul I de studiu, într-o instituție de învățământ superior din România, învățământ la zi, profil real, la specializările automatică și calculatoare, cibernetică, informatică, matematică, inginerie electrică, electronică, telecomunicații sau tehnologia informației.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Câștigătorii Burselor Telekom vor beneficia de susținere financiară în perioadele ianuarie-iunie și octombrie-decembrie 2019. Programul a fost lansat în 2010 și a oferit susținere financiară pentru 110 studenți la universități de prestigiu din România.

Juriul Bursele Telekom a fost format din Cristina Băzăvan (blogger, fost redactor șef la revista Tabu, jurnalist Europa FM, Radio 21), Emil Cazacu (prof. dr. ing., Facultatea de Inginerie Electrică, Universitatea Politehnică din Bucureşti), Claudiu Gura (mentor CoderDojo România, consultant IT cu experiență în companii multinaționale), Sorin Psatta (lector, Facultatea de Jurnalism şi Știinţele Comunicării, Universitatea din Bucureşti și Integrated Communication Director, Graffiti BBDO România), Mihai Comșa (Recruitment, Assessment and Employer Branding Supervisor, Telekom România), Mihai Popa Radu (Managing Partner, Seeds for Success).

Articolul anterior

Cluj vs. București: Cine câștigă "războiul"

Articolul următor

Galați: Cumpărătorul Arcelor Mittal, noul proprietar al celei mai mari topitorii de aluminiu din Europa

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share