Clinicile Dentare Dr. Leahu aduc 4 manageri “grei” în Advisory Board: Fady Chreih, Andreea Pipernea, Marius Ștefan și Radu Georgescu

Rețeaua Clinicile Dentare Dr. Leahu, împreună cu Morphosis Capital, a format un Advisory Board compus din patru dintre cei mai titrați profesioniști de pe piața de business din România: Fady Chreih (CEO @ Rețeaua de sănătate Regina Maria), Andreea Pipernea (CEO @ NN Pensii), Marius Ștefan (CEO @ Autonom) și Radu Georgescu (fondator GECAD Ventures).

Noua echipă de consultanți va asista compania în procesul de îndeplinire a obiectivelor de business. “Obiectivul nostru principal rămâne asigurarea accesului tuturor pacienților la servicii stomatologice și a dreptului de a alege tratamentul și echipa medicală, ceea ce e o obligație legală, nu doar morală, a sistemului de sănătate. Pentru a ajunge cât mai rapid la acest deziderat, am ales o echipă de lideri puternici, cu experiență relevantă în business și pregătire temeinică în management, cu care putem reforma împreună calitatea vieții în România”, declară medicul Ionuț Leahu (foto), fondator al Rețelei Clinicile Dentare Dr. Leahu.

Acesta consideră că, pentru a putea mișca lucrurile rapid și eficient, este nevoie de o companie puternică, stabilă, care să poată deveni vocea pacientului atunci când acesta nu primește de la sistem ce are nevoie.

Noul Advisory Board se va concentra pe atingerea obiectivelor de business ale rețelei de clinici pentru următorii cinci ani, care cuprind extinderea ei la 36 de centre stomatologice, 100.000 de pacienți tratați pe an, atingerea cifrei de afaceri de peste 50 de milioane de euro și listarea pe segmentul principal al Bursei de Valori București. Cei patru consultanți vor ajuta compania să consolideze practici de management eficiente, să fie conectată la contextul economic, să prevadă tendințele relevante și să identifice noi poziționări strategice.

Echipele de medici din rețeaua de clinici tratează pacienți în nouă orașe din România (Ploiești, București, Pitești, Timișoara, Turda, Constanța, Oradea, Iași și Sibiu), iar de anul trecut și în Londra. În 2020, compania a atins o cifră de afaceri de 59,2 milioane lei, cu 18 la sută mai mult decât anul anterior, potrivit rezultatelor financiare preliminare consolidate.

Fady Chreih conduce Rețeaua de sănătate Regina Maria din 2013, după ce a fost director executiv. A studiat la Harvard, Stanford University și London Business School și a absolvit International Directors Programme la INSEAD. În ultimii ani, a devenit tot mai implicat în promovarea accesului echitabil la educație de calitate, ca membru în board-ul Teach for Romania și United Way Romania.

Andreea Pipernea este CEO al NN Pensii din 2017 și vicepreședintele Asociației pentru Pensiile Administrate Privat din Romania. A absolvit cursurile EMBA la ASEBUSS/ Kennesaw State University, are o diploma în risk management de la Georgetown University și a obținut anul acesta certificarea ca Independent Director de la Henley Business School. Are peste 20 de ani de experiență în banking, asset management și piețe de capital.

Marius Ștefan este CEO Autonom, cea mai extinsă rețea de mobilitate din România. Susține educația și antreprenoriatul și este parte din board-ul mai multor organizații precum Teach for Romania, Romanian Business Leaders, YPO Romania, Endeavor și The Entrepreneurship Academy, dar și al unor companii precum OMV Petrom. Prin Fundația Autonom, își încurajează colegii să se implice în proiecte educaționale dedicate comunităților.

Radu Georgescu a lansat GECAD Software în 1992, transformat după aproape 25 de ani în compania de venture capital GECAD Ventures, și a marcat o tranzacție importantă pe piața de profil prin vânzarea actualei companii PayU România către grupul sud-african Naspers. Anul trecut, a devenit partener și membru al board-ului Seedblink, cea mai mare platformă de equity crowdfunding din regiune.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share