Cluj-Napoca: “Lumea bună” își dă întâlnire la evenimentul de business al anului

Mai mult de 300 de participanți sunt așteptați la evenimentul Back 2 Business, care va fi organizat la Cluj-Napoca, în 11 septembrie.

Back 2 Business este un eveniment de networking internațional, ce aduce într-un singur loc reprezentanții unor companii importante din domeniul public și din cel privat. Evenimentul este organizat în mai multe țări, precum Argentina, Australia, Beijing, Brazilia, Dubai, Cuba, Columbia, Germania, Mexic, Peru, Spania, Marea Britanie, Turcia sau SUA.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pentru ediția Back 2 Business din Cluj-Napoca, au confirmat deja prezența 17 camere de comerț și asociații de business din Cluj și București. Evenimentul va găzdui și un panel de discuții referitor la mediul de afaceri local, moderat de Colin Lovering, președintele Camerei de Comerț Româno-Britanice.

Potrivit organizatorilor, participanții la Back 2 Business pot întâlni, într-un singur loc, sute de potențiali parteneri de business și organizații de profil importante, pot crește vizibilitatea brandului lor, pot stabili un contact direct cu autoritățile publice locale și internaționale și cu profesioniști de business, și pot testa produse și servicii ale companiilor care vor expune în cadrul evenimentului. Ei pot prestabili întâlniri cu lideri de business, în lounge-ul de business dedicat. Număr de locuri la eveniment sunt limitate, iar rezervările pot fi făcute aici.

Articolul anterior

Vietnamezii și posmagii

Articolul următor

Grawe România are un nou director de vânzări

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share