Continental: 600 de locuri de practică de vară, în cinci orașe

În fiecare an, Continental propune locuri de practică de vară, pentru studenţii de la facultăţile de Automatică şi Calculatoare, Electronică şi Telecomunicaţii, Electrotehnică şi Electroenergetică, Mecanică sau Matematică şi Informatică.

Tinerii au ocazia să facă între șase şi 12 săptămâni de practică, remunerată, în perioada iulie – octombrie, în locațiile Continental din Brașov, Iași, Timișoara, Sibiu și Carei. În afara cunoştinţelor practice şi îndemânare, stagiul de practică le va furniza participanților şi informaţii utile despre mediul de lucru pentru care se pregătesc. Un mentor le va sta la dispoziţie pentru întrebări sau nelămuriri şi se va asigura că dispun în permanenţă de sprijinul necesar.

Braşov

Candidaturile vor fi depuse până în 3 aprilie. Între 3 și 21 aprilie este programat un pre-interviu telefonic, iar între 24 aprilie și 5 mai se desfășoară interviurile în centrele de evaluare (tehnice și non-tehnice). Contractele vor fi semnate între 5 mai și 23 iunie, iar stagiile de practică se vor derula între 10 iulie și 15 septembrie. Mai multe informații pot fi obținute la numărul de telefon 0374 359 259, iar CV-urile pot fi trimise aici (în cazul în care candidații nu au deja un cont în baza de date a companiei, trebuie să-și creeze unul), pentru proiecte de vară în departamentele de Quality, Production, R&D, Test & Validation.

Carei

Sunt disponibile poziţii de internship remunerate, într-unul dintre departamentele Financial, HR, Industrial Process Engineering, Logistics, Plant Technology Management, Product Industrialization, Production, Purchasing, Quality, Tool Shop sau Warehouse. Candidații pot primi informații suplimentare la numărul de telefon 0261 806 149.

Iaşi

Candidații trebuie să completeze și să încarce formularul anexat împreună cu CV-ul, la următorul link (cei care nu au un cont în baza de date de recrutare trebuie să-și creeze unul), iar apoi sunt supuși unor teste tehnice. Pot alege dintre ANSI C, microcontrolere, C++, C#, Java, Matlab, Labview, IT, hardware și mecanică. Ultima etapă va consta într-un interviu – HR şi tehnic. CV-urile pot fi trimise până pe 16 martie. Candidații pot fi selectați până pe 22 mai (teste tehnice, interviuri tehnice si interviuri HR). Între 23 și 28 mai, rezultatele finale sunt comunicate candidaţilor, iar în perioada iulie – septembrie se desfășoară stagiile de practică de vară şi proiecte de diplomă.

Timişoara

Proiectele de practică au fost postate în 15 februarie. Până pe 31 martie sunt selectate CV-urile, între 1 martie și 7 aprilie au loc testări tehnice, între 24 aprilie și 3 mai sunt programate interviurile HR, iar între 9 și 31 mai – cele tehnice. Rezultatele finale sunt comunicate candidaţilor între 15 mai și 15 iunie, iar din iulie până în septembrie se desfășoară stagiile de practică. Candidații pot urmări aici, în orice moment, statusul aplicaţiei.

Sibiu

Procesul de selecție a început mai devreme decât în celelalte locații. Din noiembrie 2016 până în februarie 2017 au fost primite şi selectate CV-urile, între 23 februarie și 24 aprilie au loc interviurile individuale, în cadrul universității în care învață studentul, iar între 5 și 14 aprilie, rezultatele finale sunt comunicate candidaților. Stagiile de practică se desfășoară între 10 iulie și 30 septembrie sau între 7 august și 30 septembrie.

Articolul anterior

VIDEO. Nicoleta Chirica: Despre curajul de a spune "stop" și de a o lua de la capăt

Articolul următor

Mic ghid amuzant de achiziții software în România

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share