Banner

Continental Anvelope: premiu de excelență Supplier Quality, din partea General Motors Europe

Unul dintre cei mai mari furnizori de componente auto și unul din principalii producători de anvelope la nivel mondial, Continental a primit, pentru fabrica de anvelope din Timișoara, premiul de excelență Supplier Quality Excellence Award, cea mai importantă recunoaștere din partea General Motors Europa.

Premiul a fost acordat după luarea în calcul a mai multor considerente, printre care calitatea produselor și a procesului de producție, precum și buna colaborare. “Furnizorii care livrează piese de o calitate excepțională sunt deosebit de importanți pentru marca Opel. Respectarea unor standarde înalte de calitate, precum cele ale Opel, este esențială pentru ca marca noastră să poată îndeplini permanent obiectivele de calitate propuse. Sunt bucuros că în acest an o fabrică din România întrunește standardele de calitate necesare pentru câștigarea Supplier Quality Excellence Award și felicit echipa Continental Anvelope pentru profesionalism, determinare și consecvență”, declară Cristian Milea, Country Director Opel România.

Sorin Samonid (foto), director general al Continental Anvelope Timișoara, se declară onorat că fabrica pe care o conduce a primit această distincție și vede în ea rezultatul unei bune și îndelungate colaborări cu General Motors Europe. “Acest premiu a venit ca o recunoaștere a faptului că investițiile pe care le facem în mod constant în fabrica de la Timișoara, precum și preocuparea permanentă pentru calitate, ne-au ajutat să oferim clienților produsele și serviciile de care au nevoie”, afirmă Sorin Samonid.

În 2015, Continental Anvelope a produs și a furnizat peste 600.000 de anvelope pentru General Motors Europa, de la fabrica din Timișoara. Aceasta a fost prima și cea mai mare investiție a concernului german în România. Compania investește constant în tehnologie, pentru îmbunătățirea constantă a tehnicii, tehnologiei și calității proceselor și produselor sale. În același timp, investește în noile tehnologii de protecția mediului și de ergonomie. În cei 16 ani de activitate în România, Continental a investit peste 400 milioane de euro în fabrica de anvelope și a creat peste 2.400 de locuri de muncă. Continental Anvelope Timișoara a livrat, până acum, peste 180 de milioane de anvelope clienților din Europa și din lume.

Fabrica produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 de țoli, pentru a răspunde cererii de pe piață, inclusiv anvelope inovatoare pentru vehicule electrice, anvelope premium, de înaltă performanță, precum și anvelope pentru vehicule comerciale ușoare (VAN). Divizia Anvelope a concernului Continental operează în 24 de locații de producție, cercetare și dezvoltare, la nivel global. Gama largă de produse și investițiile constante în cercetare-dezvoltare contribuie la o mobilitate eficientă din punctul de vedere al protecției mediului și costului. Unul dintre producătorii de anvelope de top, la nivel global, cu peste 49.000 de angajați, divizia de anvelope a înregistrat vânzări de 10,4 miliarde dolari, în 2015.

DESPRE CONTINENTAL

Concernul Continental dezvoltă tehnologii inteligente pentru mobilitatea oamenilor şi a bunurilor acestora. Prin cele cinci divizii ale sale – Chassis & Safety, Interior, Powertrain, Anvelope şi ContiTech -, concernul a înregistrat, în 2015, o cifră de afaceri de 39,2 miliarde de euro, şi are aproximativ 215.000 de angajaţi în 55 de ţări. Între 1999 și 2015, Continental a investit 1,13 miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele cinci divizii sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de cercetare şi de dezvoltare, în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi. Continental este partener al unui joint-venture în Slatina şi are un centru de distribuţie al anvelopelor în București. Continental avea, la finalul anului 2015, aproximativ 16.500 de angajaţi, și își va mări echipa, în 2016, cu peste 1.000 noi membri, în România. Divizia de Anvelope a concernului Continental operează 24 de locații de producție și cercetare-dezvoltare, la nivel global. Are peste 49.000 de angajați și a înregistrat vânzări de 10,4 miliarde dolari, în 2015.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share