Premier Estate Management: cinci proiecte rezidențiale noi, în București și Timișoara

Compania imobiliară a preluat cinci noi proiecte rezidenţiale în portofoliu și a ajuns la un total de zece ansambluri şi peste 1.000 de apartamente gestionate în exclusivitate, în valoare totală de peste 130 milioane de euro.

Patru dintre noile ansambluri sunt situate în capitală – Bucuria, Maison 10, The Norm Tower, Mediteraneo Pipera -, iar al  cincilea este un proiect rezidenţial de amploare în Timişoara, dezvoltat de Ovidiu Sandor, prin compania Mulberry Development. Situate în zona de sud a Capitalei, în cartierul Apărătorii Patriei, ansamblurile Bucuria şi Maison 10 se adresează clienţilor cu un buget mediu, care apelează în principal la finanţare prin Prima Casă. Ansamblul Bucuria este construit în regim de înălţime P+5E şi pune la dispoziţia clienţilor 136 de apartamente de 12 tipuri, iar Maison 10 dispune de 84 de apartamente, construite în regim P+7E. Preţurile apartamentelor în cele două ansambluri pornesc de la 36.900 de euro (TVA cinci la sută inclus) pentru garsoniere şi ajung până la 69.500 (TVA cinci la sută inclus) – 82.900 de euro (+TVA), pentru un apartament cu trei camere.

Situat în zona de nord a Bucureştiului, în imediata vecinătate a rondului OMV Pipera, la intersecţia străzilor Emil Gârleanu şi Ionel Teodoreanu, ansamblul rezidenţial Mediteraneo îmbină frumuseţea acestuia cu facilităţile zonei. Complexul este format din 70 de apartamente  finisate la cheie, cu trei şi patru camere, dintre care cele mai multe cu vederea directă sau mixtă către lacul Pipera. Pentru clienţii cu bugete mai ridicate, care vor să experimenteze luxul vieţii moderne într-un complex exclusivist, Premier Estate Management a preluat în portofoliul său și The Norm Tower, un complex de locuinţe de lux localizat în sectorul 1 al capitalei, care oferă 13 apartamente premium, la preţuri cuprinse între 135.000 de euro, pentru un apartament cu două camere, şi 350.000 de euro pentru un apartament de patru camere.

Din această lună, Premier Estate Management şi-a extins activitatea de consultanţă şi în Timişoara, datorită potenţialului ridicat din oraşele secundare. „Parteneriatul încheiat cu dezvoltatorul Mulberry Development, pentru oferirea unor servicii de consultanţă încă din faza de proiect, dar şi pentru coordonarea întregii activităţi comerciale, oferă toate premisele unei colaborări de succes. În acest moment lucrăm împreună pentru finalizarea conceptului arhitectural, structurarea unităţilor rezidenţiale, atât din punct de vedere al suprafeţelor, dar şi numeric, cât şi în stabilirea strategiei de vânzări”, declară Andreea Comşa (foto), Managing Director Premier Estate Management.

Dezvoltat pe 5,3 hectare, pe Bulevardul Take Ionescu, proiectul este una dintre cele mai ample investiţii din vestul ţării, cu un total de 1.200 de apartamente, 2.000 de locuri de parcare, 50.000 de metri pătrați de birouri şi o importantă componență de servicii (parc nou, locuri de joacă pentru copii, gym prevăzut cu piscină, pistă de alergat, restaurante, cafenele). Proiectul, a cărui investiţie va depăşi 130 de milioane de euro, va fi dezvoltat în mai multe etape. Prima etapă, ce va demara în perioada următoare, va include 250 de apartamente.

DESPRE PREMIER ESTATE MANAGEMENT

Este o companie imobiliară care oferă servicii integrate de consultanţă dezvoltatorilor, de la procesul de achiziţie a terenului, studii de fezabilitate, servicii de evaluare, consultanţă în obţinerea de finanţare, crearea conceptului de bază şi specific al proiectului, din punct de vedere arhitectural, structural şi funcţional, precum şi elaborarea strategiilor de marketing şi vânzări.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share