Cristina Căpitanu și Elena Oancea, premiul Best Design la gala Forbes Life Awards

Creatoarele boutique-ului de design interior Lemon Interior Design au primit distincția Best Design, în cadrul galei Forbes Life Awards, care premiază cei mai importanți actori din domeniul de business-lifestyle de anul acesta.

Cristina Căpitanu și Elena Oancea au fost premiate “pentru viziunea inovatoare în designul contemporan de interior, profesionalism, dar și pentru pasiunea și preocuparea constantă pentru calitate și frumos”.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Lemon Interior Design este pentru noi mai mult decât un job, este un stil de viață. Suntem bucuroase că eforturile noastre sunt apreciate, mai ales că designul este o muncă delicată, care cere imaginație, dar și una în care trebuie să te dovedești a fi un aprig organizator și un fin psiholog”, mărturisește Cristina Căpitanu. “Ne facem meseria cu multă pasiune, dăruire, entuziasm, și ne propunem să nu ne abatem de la principiile ce ne ghidează zi de zi la birou: servicii de calitate, originale, durabile, pentru clienții care ne calcă pragul. Fiecare proiect încheiat cu succes, fiecare client fericit și mulțumit, fiecare apreciere sau premiu reprezintă pentru noi confirmarea că trebuie să mergem mai departe pe acest drum”, adaugă Elena Oancea.

Cu specializări efectuate la Milano, Londra și New York, Elena Oancea si Cristina Căpitanu sunt autoarele unor proiecte mari de design, printre care One Herăstrău Park, One Floreasca Lake, Madrigalului Residence, Spitalul Ponderas și Asmita Gardens.

Articolul anterior

Groupe Renault România are un nou director administrativ şi financiar

Articolul următor

Şcoala de Vară HR Club Next Generation și-a deschis porţile

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share