Cristina Neagu, noul ambasador al BRD Groupe Société Générale

BRD – Groupe Société Générale a semnat un parteneriat cu Cristina Neagu, singura sportivă din istoria handbalului care a fost recompensată de patru ori de Federația Internațională de Handbal cu titlul de “Cea mai bună jucătoare a anului”.

Cristina Neagu va deveni ambasadorul BRD și va reprezenta valorile băncii într-o serie de proiecte de responsabilitate socială și de comunicare instituțională. BRD este, de șase ani, partenerul oficial al Federației Române de Handbal, sponsorul echipelor naționale de handbal ale României.

”Cristina este un extraordinar ambasador al României. Am avut plăcerea să o cunosc și sunt impresionat de puterea ei de muncă, de perseverența și seriozitatea ei. Sunt câteva dintre multele valori comune, pe care atât eu personal, cât și echipa mea, le împărtășim. Avem toată admirația pentru tot ce a reușit să facă, trecând peste toate adversitățile și momentele dificile, și suntem mândri că îi suntem alături, contribuind la viitorul acestui sport atât de frumos și de iubit în România. Sperăm că prezența și imaginea ei îi vor inspira pe colegii mei din bancă și pe toți cei care vor să construiască viitorul făcând performanță și inovând, în sport sau în societate”, spune François Bloch, CEO, BRD – Groupe Société Générale.

Credem că te-ar interesa și: Spune-mi ce ai făcut de COVID-19, ca să-ți spun ce fel de angajator ești

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share