Dacia Plant: Investiție de două milioane de lei, în Brașov

Foto: economica.net

Investiţia va aduce companiei o creştere de 30 la sută a numărului de siropuri și tincturi produse în fabrica din Bod.

Capacitatea de producţie se va mări prin construirea unei noi secţii de siropuri şi tincturi. Noua secţie va avea o suprafaţă de 1.200 de metri pătrați. Vechea secţie va fi renovată şi va funcţiona ca depozit intermediar pentru secţia de comprimate, pentru fluidizarea şi accelerarea lanţului de distribuţie. “Dacia Plant trece printr-un proces general de modernizare, care este în linie cu dinamismul pieţei de suplimente alimentare şi care anticipează tendinţele din domeniu. Am crescut calitatea produselor prin atenta selecţie a ingredientelor utilizate şi astfel am adăugat, în ultima perioadă, în portofoliul de produse, sortimente majoritar din categoria premium. Odată cu aceste investiţii, preocuparea noastră de bază este consumatorul, nevoile lui şi modul în care putem să transferăm către el toate cunoştinţele acumulate din experienţa noastră fitoterapeutică”, declară Liviu Ungureanu, director general Dacia Plant.

Alături de extinderea capacităţii de producţie, Dacia Plant se concentrează atât pe dezvoltarea pieţei interne, cât şi pe creşterea pieţei externe. “Pe plan intern, am mărit structura echipei de vânzări, pentru a răspunde eficient nevoilor clienţilor şi partenerilor noştri. Pe plan extern, avem deja parteneriate consacrate cu firme din Republica Moldova, Italia şi Franţa, iar un proiect special îl constituie zona Orientului Mijlociu, unde avem un parteneriat de distribuţie cu o companie din Kuweit”, afirmă Radu Matei, director naţional de vânzări Dacia Plant.

Dacia Plant împlineşte 15 ani

Anul acesta, Dacia Plant aniversează 15 ani de existenţă. Pentru a marca acest moment, va lansa produse aniversare într-un ambalaj special, dar şi o serie de noi produse. “Ne dorim să fim aproape de oameni, atât prin produsele noastre destinate sănătăţii naturale, cât şi prin susţinerea unor evenimente care promovează un stil de viaţă sănătos. Vorbim aici de tot ceea ce înseamnă mişcare, nutriţie şi educaţie în domeniul fitoterapiei”, spune Claudia Burghelea, Director de Marketing Dacia Plant.

DESPRE DACIA PLANT

Compania românească oferă produse naturale inspirate din reţetele tradiţionale, adaptate stilului modern de viaţă. Toate produsele au concentraţii optime de substanţe active şi nu conțin aditivi, conservanți, coloranți sau îndulcitori artificiali. În fabrica de la Bod, Dacia Plant produce peste 250 de tipuri de comprimate, tincturi, pulberi și siropuri, bazate pe plante atent selecționate și pe extracte standardizate. Brandurile companiei sunt Dacia Plant, Interferonat, Îngerașul, Sublima, Specialiştii Plantelor, Citonat, Pandemiq, Bun de tot şi Detoxicolon.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share