Dăescu Borțun Olteanu caută oameni de comunicare printre pasionații de gaming

Foto: techradar.com

Una dintre cele mai cunoscute companii de comunicare de pe piața locală vine la East European Comic Con 2017 (5-7 mai) cu cinci branduri din portofoliu, dar și cu misiunea de a găsi oameni pasionați de gaming și tehnologie, care vor să lucreze în domeniul comunicării.

La un prim contact, cei care își doresc să facă parte din echipa de Gaming PR a agenției trebuie să spună de ce consideră că industria de gaming este parte a industriilor creative. Corner-ul Dăescu Borțun Olteanu va fi prezent la Comic Con în cadrul Bloggers LAN Party (#BLP14), un eveniment de gaming și socializare rezervat bloggerilor și cititorilor lor. “Comunicăm de peste 13 ani în zona de tech și gaming, iar de ceva timp mediile în care activăm nu mai sunt doar cele clasice, ci și comunitățile dedicate, în care descoperim în fiecare zi tineri pasionați și cu multă personalitate. Ne dorim în agenție oameni ca ei, care vor să aducă un plus experiențelor oferite de industriile tech și gaming”, declară Ioan Dăescu, Senior PR Specialist în cadrul Dăescu Borțun Olteanu.

Portofoliul de clienți din zona de gaming și IT&C a agenției este format din Amber, Carbon, RGDA (Romanian Game Developers Association), King, Logitech, Ultimate Ears, MMD (monitoare Philips), AOC, Philips TV și Turneul Național de League of Legends. În cadrul Comic Con, Dăescu Borțun Olteanu va comunica pentru cinci branduri de gaming și tehnologie din portofoliul său. Toate activitățile brandurilor vor putea fi experimentate în Zona de Gaming a Comic Con.

DESPRE DĂESCU BORŢUN OLTEANU

Este una dintre cele mai cunoscute companii de comunicare care activează pe piața din România. Printre clienții agenției se numără adidas, Murmur, CanPack Recycling, Cosmopolis, Alexandrion Grup, illycaffè, Old Spice, Ultimate Ears, Amber, Carbon, RGDA, King, Logitech, AOC, Philips, British American Tobacco și Gala Societății Civile. În plus, o divizie a Dăescu Borţun Olteanu este responsabilă pentru promovarea unor proiecte culturale sau dedicate industriilor creative, precum Romanian Design Week, Diploma, Festivalul de teatru tânăr Ideo Ideis, Unteatru și Apollo 111.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share