Daniel Spiridon, ex-Managing Partner McKinsey Romania și VP Business Development & Strategy la eMAG, este noul CEO al eMAG Ungaria

Ca parte a obiectivului său de a dezvolta un ecosistem de eCommerce puternic în regiune, eMAG își întărește echipa de management din Ungaria și îl numește pe Daniel Spiridon în postul de CEO, din 1 septembrie.

Daniel Spiridon a avut un rol esențial în încheierea fuziunii eMAG cu Extreme Digital, finalizată în primăvară, datorită căreia clienții din Ungaria pot accesa patru milioane de produse de pe o platformă unică, eMAG.hu și aplicația eMAG.

Pentru dezvoltarea ecosistemului la nivel internațional, eMAG are în derulare investiții de 785 de milioane de lei, în următorii doi ani. Din acest plan face parte și un nou depozit la Dunaharaszti, lângă Budapesta, o investiție de 100 de milioane de euro, ce va fi finalizată la începutul anului viitor, cu ajutorul căreia își propune să le ofere clienților servicii de livrare accelerată și acces la o gamă și mai mare de produse din toate categoriile.

eMAG are peste două milioane de clienți în Ungaria și beneficiază de infrastructura a peste 600 de unități easybox. eMAG Ungaria este cea mai mare companie românească din Ungaria și ocupă locul I în topul comerțului online. Din acest ecosistem face parte platforma eMAG Marketplace din Ungaria, pe care cresc și dezvoltă afaceri peste 2.000 de antreprenori români.

“Ne-am propus să creăm cel mai puternic ecosistem de eCommerce regional și am atins o bornă importantă în acest parcurs prin fuziunea dintre eMAG și Extreme Digital. Împreună sub un singur brand, le putem oferi clienților o gamă mai mare de produse și servicii îmbunătățite. Din decembrie 2021, Daniel și echipa lui au lucrat la încheierea acestei fuziuni și la întărirea direcției strategice”, spune Tudor Manea, CEO eMAG.

Daniel Spiridon s-a alăturat echipei eMAG ca VP Business Development & Strategy, în 2021, după o experiență de peste 15 ani în firma de consultanță în management strategic McKinsey, unde a condus filiala din România și a contribuit la accelerarea transformării digitale a unor companii de top din Europa Centrală si de Est, din rolul de coordonator regional al echipei de Telecom, Media și Tehnologie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share