D&B David şi Baias recrutează avocaţi pentru echipa de Corporate M&A

Societatea de avocatură afiliată PwC România recrutează avocaţi cu experiență de 1-3 ani în acordarea de consultanță juridică, pentru a se alătura echipei de Corporate M&A.

D&B David şi Baias este o societate de avocatură pentru afaceri, fondată în 2002, de Sorin David şi Flavius Baias. Oferă un pachet complet de soluţii integrate, pentru clienţi multinaţionali şi locali, în domeniile: societăţi comerciale şi grupuri de societăţi; fuziuni, achiziţii şi restructurări; concurenţă şi ajutor de stat; litigii fiscale şi comerciale; proprietate intelectuală; protecţia consumatorului şi a datelor cu caracter personal; proprietăţi imobiliare; relaţii de muncă; achiziţii publice; servicii financiare, asigurări şi pieţe de capital; protecţia mediului.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

D&B David si Baias este specializată și în domeniile farmaceutic, energie, petrol şi gaze şi IT&Telecom, și furnizează soluţii specifice pentru societăţile din aceste industrii. Candidaţii interesaţi sunt invitați să transmită CV-ul în atenţia Laviniei Ioniţă, la adresa de e-mail: office.mail@david-baias.ro, până în 31 august.

Articolul anterior

Fondatoarea unei școli private: "Școala pe repede înainte face copiii să pară isteți cum poate o haină cu sclipici să ascundă un maieu peticit"

Articolul următor

Medicul care reconstruiește zâmbete

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share