DB Schenker are un nou director financiar pentru operaţiunile din România

Furnizorul de servicii de transport și logistică DB Schenker, parte a grupului german Deutsche Bahn, l-a numit pe Edgar Bleier în funcţia de director financiar (CFO) pentru operaţiunile din România.

Edgar Bleier a ocupat în decursul timpului diverse poziţii de management în cadrul DB. S-a alăturat grupului în iunie 2000, pe poziţia de economist în cadrul DB Schenker Rail România, a devenit manager financiar în 2004, iar șase ani mai târziu a preluat funcţia de director financiar. Afacerile organizaţiei au crescut rapid, pe parcursul anilor, iar Edgar Bleier a avut un rol important în expansiunea companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Pe lângă atribuţiile sale în România, a fost responsabil şi pentru DB Schenker Rail Bulgaria în 2009, iar din 2012 a ocupat funcţia de director financiar în cadrul DB Schenker Rail Ungaria. “Am adus în companie un expert confirmat, cu o experienţă relevantă în domeniu. El va consolida în continuare echipa Consiliului Director, prin cunoştinţele sale aprofundate şi prin calităţile personale”, declară Albin Budinsky, director executiv al DB Schenker în România.

Cu patru sucursale, peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile ţării şi mai mult de 1.100 de angajaţi, DB Schenker este un furnizor logistic de top, care acoperă întreaga piaţă locală. Compania oferă o gamă completă de servicii de transport și logistică (camioane complete şi parţiale, transporturi în regim de grupaj, operaţiuni aeriene, maritime şi feroviare, logistică contractuală – managementul lanţului de aprovizionare, servicii de relocare, servicii vamale și operaţiuni portuare). La nivel de grup, DB Schenker are peste 68.000 de angajaţi, în 2.000 de locaţii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share