Deloitte își mută birourile în clădirea The Mark

Compania Deloitte România a semnat contractul de închiriere pentru un spațiu de peste 8.500 mp, în clădirea The Mark, aflată în vecinătatea Pieței Victoriei.

Aproximativ 700 de angajați, care lucrează acum în clădirea America House, vor ocupa, din prima jumătate a anului 2019, ultimele opt etaje ale turnului închiriate de Deloitte România. Localizată la intersecția străzilor Buzești și Calea Griviței, The Mark este un proiect de clasă A, cu două clădiri de birouri ce vor fi dotate cu echipamente de ultimă generație, menite să creeze un spațiu ușor de folosit, sustenabil și eficient din punct de vedere energetic.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Acest pas marchează o nouă etapă în dezvoltarea Deloitte România, care a devenit, în cei 26 de ani de prezență locală, unul dintre liderii pieței de consultanță și audit și unul cei mai căutați angajatori. Viitorul nostru sediu va oferi spațiul ideal pentru a cultiva potențialul organizației și va crea un mediu de lucru spațios, plăcut și multifuncțional, ce va facilita atât munca în echipă și relaxarea, cât și interacțiunea cu clienții noștri. Este amplasat într-o zonă centrală și ușor accesibilă”, declară Alexandru Reff, Country Managing Partner, Deloitte România.

The Mark va avea o fațadă inteligentă, care va permite pătrunderea luminii naturale și controlul iluminării și al temperaturii. Clădirea va fi ușor accesibilă cu mijloace de transport public și privat, va avea locuri de parcare pentru biciclete și puncte pentru încărcarea mașinilor electrice. Clădirea de birouri The Mark este deținută de compania austriacă S IMMO AG, iar contractul de închiriere a fost intermediat de Knight Frank România.

Articolul anterior

Tissot creează un ceas de lux dedicat Centenarului

Articolul următor

Ex-directorul de marketing al BT și BCR lansează un concept nou în consultanța de brand

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share