Designerii florali vor avea, în 2018, cel mai complex program de training din industrie

Agenția Creative Business Management, în colaborare cu florăria Floridelux.ro, lansează un program de training în urma căruia oricine doreşte să activeze în domeniul floristic poate deveni un veritabil profesionist.

Programul este cel mai complex lansat până acum pe piaţa din România şi se întinde pe module care durează aproximativ un an. Fiecare modul are o durată de minimum 32 de ore. “Ce ne diferenţiază de ofertele existente pe piața de training din acest domeniu este complexitatea programului. Am vrut să lansăm un proiect în care pasionaţii de flori să nu mai fie nevoie să devină autodidacţi după finalizarea unor cursuri de bază. Odată înrolaţi în proiect, cursanţii noştri vor dobândi noţiunile de bază ale unui florist junior, până la cele mai complexe metode de dezvoltare a unui business în domeniu. Certificarea este doar unul din avantajele oferite de noi, întrucât mizăm în principal pe integrarea unor cunoştinţe aprofundate într-o experienţă practică, ce se va desfăşura chiar în atelierele partenerilor noştri”, declară Bianca Preda, business manager în cadrul agenţiei de training Creative Business Management.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Prima sesiune de curs va începe în ianuarie, când este programat training-ul de Decorator floral-hobby şi artă. Pe 20 ianuarie, trainerii echipei Floridelux.ro vor intra în atelier cu prima grupă. Cursul se va desfăşura în trei weekend-uri. “Am susținut mereu apariția unui program profesionist și complex pentru persoanele care doresc să se perfecționeze în meseria de florist, indiferent de nivelul de cunoștințe. Am acordat întotdeauna o importanță deosebită pregătirii floriștilor noștri și investim constant în formarea lor profesională. Un pas important a fost pregătirea floriştilor noştri de către un master florist internaţional, cu o experienţă de peste 20 de ani. Urmărim cu interes dezvoltarea pieței de HR în floristică şi mizăm foarte mult pe o pregătire corectă bazată pe tehnică şi viteză de lucru, dar şi pe cunoaşterea florilor şi îngrijirea lor”, afirmă Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Modulele pe care le pot urma cei care vor să investească în dezvoltarea profesiei de florist:

Florar junior. Cursul va avea o durată de 50 de ore şi va prezenta aspectele esențiale pe care orice decorator floral trebuie să le cunoască în viitoarea sa activitate. Modulul este programat pentru luna martie 2018.

Florar specialist. În urma acestui curs, participanţii vor putea obţine o certificare de Decorator floral, atestată prin diploma ANC (Autoritatea Națională pentru Calificări). Primul modul va avea loc în iunie 2018.

Florar expert. Detaliază pârghiile de construcţie a unei afaceri cu flori şi soluţiile date de experţii Floridelux.ro.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share