Dezvoltatorul de proprietăţi logistice P3 are un nou Country Head în România

Sînziana Pardhan, care a fost recent numită în funcţia de Director de Achiziţii al P3 România, va prelua noua poziţie de la Blake Horsley, care a devenit Director de Dezvoltare al Grupului P3.

Timp de nouă ani, Sînziana Pardhan a lucrat pentru compania de real estate Colliers. Înainte să se alăture echipei Colliers, a colaborat cu Sopolec şi cu Romanian Green Building Council în România, şi a realizat proiecte de consultanţă pe lângă Departamentul de Comerţ al SUA (Centrul de Informare al Afacerilor din Europa Centrală şi de Est), Consiliul Competitiv al Republicii Dominicane şi Parteneriatul Global pentru Cunoaştere (Kuala Lumpur, Malaezia). Sînziana Pardhan are o diplomă în Finanţe şi Bănci la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi un master în Business Internaţional la Fletcher School of Law and Diplomacy, de la Universitatea Tufts. A urmat cursuri la Harvard Business School şi Harvard Kennedy School, şi a fost co-fondator şi co-leader la Euro-Atlantic Club.

P3 are, în acest moment, un total de 318.000 de metri pătrați în 12 depozite din România, şi încă 51.000 de metri pătrați în construcţie, în parcul P3 Bucharest. Furnizori de piese auto, producători de mobilier, retaileri de instrumente muzicale și o casă de modă din Milano sunt doar câteva dintre afacerile care și-au stabilit sediile în parcurile P3 din diverse părți ale Europei. Rețeaua de parcuri logistice ale companiei cuprinde 182 de proprietăți individuale, în nouă țări europene. Numai anul trecut, P3 a construit 15 noi depozite și a crescut spațiul de închiriat din portofoliul său la 3,9 milioane de metri pătrați. În Plus, P3 are 1,8 milioane de metri pătrați de terenuri ce permit dezvoltarea de noi spații pentru clienții existenți și potențiali.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share