Directorul general E.ON România părăsește compania, după 15 ani

După mai bine de 15 de ani de activitate în România, Frank Hadinjak, directorul general al E.ON România, a decis să părăsească organizația, din 30 septembrie.

Frank Hajdinjak a venit în România în 2004 şi a făcut parte din echipa responsabilă de preluarea companiei de furnizare şi distribuţie a gazelor naturale, Distrigaz Nord. Din 2008, a fost numit CEO al E.ON România. În această perioadă, companiile E.ON de furnizare, respectiv de distribuţie, au devenit primele companii integrate de gaze naturale şi energie electrică din România.

“Venirea în România a fost cea mai bună decizie din cariera mea de până acum. Au fost 15 ani plini de provocări, în care am reuşit, împreună cu colegii români, să transformăm fostele companii de stat în companii competitive, orientate spre client, pregătite pentru noua lume a energiei. Aş putea spune, după atâţia ani petrecuţi în România, că sunt în mare parte şi eu român, iar E.ON România este copilul meu de suflet. Am găsit aici mulţi profesionişti şi a fost o plăcere să muncesc cu ei, să avem rezultate bune pe o piaţă dificilă, în continuă schimbare”, declară Frank Hajdinjak.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Din 1 octombrie, Manfred Paach, care a ocupat funcția de CFO în compania E.DIS, va fi numit CEO E.ON România. Noul CEO vine cu o experiență bogată, ce include câțiva ani la conducerea board-ului E.ON Bulgaria și cu expertiză profesională în special în distribuție și reglementare. Tot din 1 octombrie, Cătălin Iordache, director general Axpo România, va prelua conducerea E.ON Energie România și va deveni şi director general adjunct al E.ON România. Aceste poziţii sunt ocupate acum de Dan Morari, care a decis să părăsească Grupul E.ON, din 1 octombrie.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share