Directorul Grădinii Botanice din Cluj-Napoca, numit prorector al UBB

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB) are, din această săptămână, un nou prorector pentru administrație, patrimoniu și relația cu studenții.

Conf. univ. dr. Mihai Pușcaș, directorul Grădinii Botanice “Alexandru Borza” din Cluj-Napoca, preia funcția de prorector după numirea conf. univ. dr. Cristian Litan în funcția de secretar de stat în Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării.

“Colegul nostru Mihai Pușcaș, ni se va alătura ca prorector.  La fel ca în cazul colegului Cristian Litan, realizările sale academice și experiența administrativă vorbesc de la sine și vom putea astfel continua implementarea eficientă a Programului ProUBB+”, afirmă rectorul UBB, prof. univ. dr. Daniel David.  

Conf. univ. dr. Mihai Pușcaș conduce activitatea Grădinii Botanice “Alexandru Borza” din Cluj-Napoca și este curatorul herbarului Universității Babeș-Bolyai. În calitate de cadru didactic al Departamentului de Taxonomie și Ecologie al Facultății de Biologie și Geologie, predă cursurile de Botanică Sistematică și Filogeografie. Activitatea sa de cercetare se desfășoară în principal în domeniul biogeografiei și ecologiei alpine  (funcționarea și dinamica ecosistemelor erbacee de altitudine).

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share