Banner

Două dintre cardurile de beneficii extrasalariale oferite cel mai frecvent angajaților din România pot fi utilizate în magazinele IKEA

Sodexo România, liderul pieţei locale de beneficii extrasalariale pentru îmbunătăţirea calităţii vieții angajaţilor, a încheiat un parteneriat strategic cu IKEA, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, pentru a permite clienților săi să folosească cardurile Gusto şi Cadou în magazinele IKEA România.

Două dintre cardurile de beneficii extrasalariale Sodexo, Gusto şi Cadou, oferite cel mai frecvent de angajatorii din România, pot fi utilizate în magazinele IKEA Băneasa și IKEA Pallady. Angajaţii au acces la gama variată de soluții de amenajare a locuințelor și delicatese suedeze ale lanțului scandinav de mobilă.

Beneficiarii Sodexo pot folosi cardul de masă Gusto în Restaurantul Suedez IKEA, Bistroul Suedez IKEA, Magazinul cu Delicatese Suedeze și Cafeneaua Suedeză IKEA. Cardul Cadou poate fi folosit în toată zona comercială, inclusiv în zonele gastronomice. În perioada următoare cele două companii se vor concentra pe extinderea acestui parteneriat pentru plata online pe IKEA.ro.

“Parteneriatul cu IKEA se înscrie în strategia noastră de a extinde şi de a diversifica permanent reţeaua de magazine partenere, pentru a oferi angajaţilor care utilizează cardurile Sodexo cât mai multe opţiuni pentru a achiziţiona produse cât mai variate, de calitate, care să satisfacă cât mai multe dintre nevoile lor. Suntem singurul emitent de carduri de beneficii extrasalariale care oferă acces la un retailer de mobilă de asemenea anvergură”, declară Silviu Ştefan, Partnerships & Merchants Manager, Sodexo România.

“Lumea se schimbă rapid și, pe măsură ce nevoile și visele clienților noștri continuă să evolueze, ne dezvoltăm și noi. Prin introducerea acestor noi metode de plată, ne dorim să oferim clienților noștri o experiență de cumpărături mai bună și posibilitatea de a utiliza opțiunile de plată preferate. Prin acest parteneriat, le propunem clienților mai multe alternative pentru a cumpăra soluții sustenabile de amenajare a locuinței și produse din gama noastră de delicatese suedeze”, spune Violeta Neniță, Market Manager, IKEA România.

Valoarea nominală maximă zilnică pe care o poate oferi un angajator pe cardul de masă este de 20,17 ron, iar cardul Cadou poate fi încărcat cu până la 300 de lei/ eveniment. Valorile acordate conform legii sunt deductibile la calculul impozitului pe profit și scutite de plata contribuţiilor sociale obligatorii. Evenimentele pentru care se pot acorda cardurile Cadou, pentru a beneficia de facilitățile fiscale, sunt 8 Martie, Paști, 1 lunie și Crăciun.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share