Dragoş Diaconu este noul CEO WatchShop.ro

Foto: Dragoș Diaconu / Facebook

Din noua poziție, Dragoș Diaconu va fi responsabil de strategia de creştere a celui mai mare magazin online de ceasuri originale din România  și de consolidarea poziţiei de lider pe piaţă, precum şi de dezvoltarea segmentului de servicii cu valoare adăugată oferite clienţilor.

Dragoş Diaconu, 38 de ani, are o experienţă de peste 15 ani în sectorul public şi privat. Cea mai recentă poziție ocupată a fost cea de manager de department în cadrul Eurobank Property Services, divizia imobiliară a Bancpost, unde a coordonat activităţile de consultanţă şi vânzări. Este absolvent al programului de EMBA al Maastricht School of Management, în 2016, licenţiat al facultăţilor de Ştiinţe Politice (2003) şi Istorie Contemporană (2001), în cadrul Universităţii Bucureşti, şi este absolvent de studii universitare de masterat în Relaţii Internaţionale şi Drept European. “Mă alătur echipei WatchShop.ro cu obiectivul de a accelera creşterea business-ului, dezvoltarea segmentului de servicii cu valoare adăugată şi îmbunătăţirea experienţei de cumpărare a clienţilor, atât în online, cât şi în offline, în condițiile în care un număr însemnat de clienţi finalizează procesul de achiziţie în showroom-ul nostru”, spune Dragoş Diaconu.

Acesta îl înlocuieşte în funcţie pe Cătălin Florea, care a ocupat această poziţie timp de şase ani şi care se va axa acum pe administrarea companiei la nivel strategic, cu accent pe zona de investiţii şi noi oportunităţi de business. “Am toată încrederea că Dragoş că ne va duce la nivelul următor de dezvoltare. El ne va asigura structura şi organizarea de care avem nevoie pentru a continua dezvoltarea companiei şi îmbunătăţirea serviciilor pe care le oferim clienţiilor noştri”, spune Cătălin Florea, co-fondator WatchShop.ro.

WatchShop.ro a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 1,5 milioane de euro şi estimează pentru 2017 o creştere de circa 15 la sută. “Estimarea de creștere pentru anul în curs se bazează pe contextul de reluare a consumului, pe investițiile pe care le facem în echipa de achiziții și pe dezvoltarea segmentului de servicii pentru îmbunătățirea experienței clienților. De la începutul anului, am extins echipa de achiziții și vom crește importul direct de ceasuri. Investiții vom face și în training-uri pentru fiecare membru al echipei noastre. Astfel, colegii mei vor deveni brand ambasadori și vor fi în măsură să facă recomandări în orice moment despre industria de ceasuri, despre modele, tendințe, aspecte tehnice și chiar și despre aspecte ce țin de zona de fashion”, afirmă Dragoș Diaconu.

DESPRE WATCHSHOP.RO

Este cel mai mare magazin online de ceasuri din România și singurul magazin dedicat pasiunii bărbaților de a căuta și cumpăra ceasuri. WatchShop.ro are un portofoliu de peste 14.000 de modele disponibile, de la peste 80 de branduri renumite la nivel mondial, unele dintre ele importate în exclusivitate. WatchShop.ro oferă și service în garanție și servicii post-garanție, iar perioada de retur a produselor este de 365 de zile de la achiziție, cea mai extinsă de pe piață.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share