Schneider Electric: Petre Butu, promovat într-o funcție globală

Vicepreședintele Diviziei Partner a Schneider Electric România și Republica Moldova a fost numit în funcția de Panel Builder Channel Director, în cadrul Grupului Schneider Electric.

Petre Butu are o experiență de peste 20 de ani, la nivel național și internațional. A lucrat atât în România, cât și în Franța. S-a alăturat companiei Schneider Electric în 1997 și a îndeplinit, de-a lungul anilor, mai multe roluri, de la vânzări, marketing, suport clienți, politici de preț, până la conducerea diviziei Partner.

În noua funcție, Petre Butu este relocat în Franța, în biroul din Grenoble, și face parte din echipa comercială a diviziei Partner Project a grupului Schneider Electric. “Mă leagă aproape două decenii de echipa Schneider Electric din România. Am fost ca o familie în această perioadă și le mulțumesc colegilor pentru proiectele frumoase și momentele speciale pe care le-am împărtășit. În același timp, mă bucur că povestea mea în cadrul acestei companii continuă cu un nou rol, și mai provocator decât cele de până acum, la nivel internațional, și că pot contribui cu experiența mea operațională și cu know-how-ul dobândit până în prezent la dezvoltarea rețelei de parteneri constructori de tablouri electrice a grupului”, declară noul Panel Builder Channel Director al Grupului Schneider Electric. Petre Butu a absolvit Facultatea de Electrotehnică din cadrul Universității Politehnice din București și și-a finalizat studiile cu un proiect de diplomă la École Supérieure d’Électricité din Paris.

DESPRE SCHNEIDER ELECTRIC

Este un specialist global în managementul energiei și automatizări, cu venituri din vânzări de aproximativ 27 de miliarde de euro, în anul fiscal 2015. Cei peste 160.000 de angajați deservesc clienți din mai mult de 100 de țări – îi ajută să-și optimizeze consumul de energie și operațiunile într-un mod sigur, fiabil, eficient și sustenabil.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share