După 20 ani în companii de top din FMCG, Daniela Sima intră în antreprenoriat

Compania de training și consultanță Sfera Business are în echipa sa un nou profesionist valoros. Daniela Sima s-a alăturat companiei ca Senior Trainer & Consultant, după ce și-a construit o carieră de aproape 20 de ani pe piaţa românească de FMCG. În acest timp, a acumulat o experienţă vastă în achiziţii, vânzări şi marketing.

Experiența profesională a Danielei Sima include doi ani în industria berii, la o companie de renume, și aproape 17 ani la una dintre cele mai importante companii din retail: cinci ani Category Manager, aproape un an expat în Rusia, opt ani Food Manager și doi ani Director de Marketing. “Este un privilegiu să primim în echipa Sfera Business un profesionist de talia Danielei. Un om de o calitate cum rar întâlnești, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați specialiști din piața de FMCG și Modern Retail. O persoană specială, împreună cu care împărtășim aceleași valori: experiență demonstrată, pasiune, respect, inovație. Sunt încântat că anul acesta ni s-au alăturat la Sfera Business cinci profesioniști de mare calibru, cu domenii de expertiză complementare, ceea ce face ca pentru 2017 să fim într-o poziție excepțională pentru dezvoltarea cotei noastre de piață”, spune Cătălin Stancu, Managing Partner Sfera Business.

Daniela Sima a absolvit Certificatul Profesional şi Diplomă Profesională În Management din cadrul CODECS şi a finalizat, în 2012, programul MBA din cadrul Open University Business School. În calitate de tutor, a susţinut, în cadrul companiei CODECS, o perioadă lungă de timp, cursuri de Management Performant şi Managementul Resurselor Umane. Are la activ training-uri în achiziţii, negocieri, comunicare şi public speaking. “După aproape 20 de ani de FMCG, a venit timpul să iau drumul deloc ușor, dar frumos și provocator, al antreprenoriatului. Îmi doresc să transmit și altora experiența și cunoștințele acumulate. Motto-ul meu profesional a fost întotdeauna următorul: orice relație de afaceri bună se bazează pe o relație umană bună, și nu am fost dezamagită în cariera mea aproape niciodată. Eu cred în oameni și în dorința lor de a-și explora potențialul și de a fi din ce în ce mai buni, din punct de vedere personal și profesional. Cred în leadership, cred că ceea ce faci cu pasiune și cu suflet îți reușește de cele mai multe. Mai cred în călătorii pe drumuri nebătătorite de alții. Dezvoltarea personală în sine este un drum pe care nu îl finalizăm niciodată. Mă bucur să mă alătur echipei de traineri de la Sfera Business, o echipă cu oameni frumoși și talentați, alături de care voi realiza proiecte frumoase”, spune Daniela Sima.

DESPRE SFERA BUSINESS 

Este o companie de training și consultanță înființată în 2010 și axată pe oferirea de soluții integrate în vânzări, management și relații cu clienții. Experții Sfera Business lucrează alături de clienți pentru a găsi soluții practice prin care aceștia să obțină creșterea dorită. Abordarea este întotdeauna personalizată, pornind de la nevoile clientului. Fiecare program este dedicat unei singure companii.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share