După ce a ieșit din business-ul Sameday Courier, Octavian Bădescu preia o franciză RE/MAX

RE/MAX Freedom Group, startup deținut de Octavian Bădescu, antreprenor în sectorul serviciilor și investitor, va fi activ din luna august.

După lansarea unor proiecte de succes, precum Sameday Courier și Retailplus Eastern Europe, Octavian Bădescu se reorientează spre piața imobiliară. Franciza din București va funcționa sub “umbrela” RE/MAX România, parte a liderului mondial în real estate. “Principalul motiv pentru care am luat decizia de a investi într-o franciză imobiliară a fost interesul pe care l-am avut in ultimii ani pentru piața de real estate, mai ales pe segmentul pe care RE/MAX este lider de piață, cel rezidențial, zona pe care sunt eu însumi sunt investitor. Am analizat această oportunitate de peste jumătate de an și m-am informat la un nivel destul de detaliat cu privire la piața internă și la evoluțiile de la nivel internațional, în special ale brandului RE/MAX. Am studiat mai multe modele și am concluzionat că, la acest moment, acest proiect este cel potrivit pentru a mă implica”, explică Octavian Bădescu.

Antreprenorul își propune, într-un plan ce acoperă un orizont de timp de opt ani, ca RE/MAX Freedom Group să depășească proiectele sale antreprenoriale precedente. El consideră că pe piața imobiliară locală există un potențial semnificativ, ținând cont de caracteristicile pieței, de nevoile pentru un serviciu de calitate și de peisajul concurențial și economic. “Pe o piață atât de efervescentă cum este cea de real estate, există o nevoie atât a vânzătorilor, cât și a cumpărătorilor, pentru servicii de consultanță imobiliară de calitate. Din acest motiv, filosofia RE/MAX privind reprezentarea exclusivă, lucrul în serviciul vânzătorilor și oferirea unor servicii implicite comisionate cu 0% la cumpărători, poate fi cheia pentru a genera încredere și a derula cu profesionalism o astfel de activitate”, crede Octavian Bădescu.

RE/MAX își continuă planurile de expansiune din acest an. Acccentul este pus pe București, principalul pol de dezvoltare imobiliară al țării, unde sunt vizate 25 de francize în următorii ani. Octavian Bădescu este de părere că piața imobiliară locală se va educa tot mai mult și că agenții imobiliari vor învăța care este modul corect de abordare a clientului, iar treptat vor fi percepuți ca profesioniști în domeniu, nu doar ca persoane care intermediază o tranzacție.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share