Startarium.Inc: Start la înscrierile în programul de incubare pentru startup-uri pregătite de următorul nivel

Platforma Startarium lansează un program complex de susținere și creștere a startup-urilor din ecosistemul antreprenorial românesc, cu o durată de 12 luni și o investiție de peste 200.000 euro.

Startarium.Inc. se adresează inițiativelor antreprenoriale aflate la începutul stadiului operațional (post-prototipare), cu echipe formate din minimum două – maximum patru persoane, aflate în căutare de resurse financiare și logistice suplimentare, noi parteneri și direcții de dezvoltare sau chiar alte piețe pentru produsele lor.

Sesiunea de aplicații este deschisă până la 1 august. Procesul de selecție va avea mai multe etape, pentru a alege cele mai puternice cinci echipe care să înceapă drumul spre următorul nivel al afacerii lor. Fiecare echipă va primi 6.000 de euro, acces nelimitat la spațiul Impact Hub, timp de 12 luni, un toolkit de produse, servicii și suport 100 la sută personalizate pe nevoile specifice, precum și acces la o listă impresionantă de mentori, investitori, traineri și antreprenori. Valoarea totală a pachetului se ridică la 40.000 de euro. Mai multe informații despre Startarium.Inc, criteriile de eligibilitate și pașii necesari pentru a aplica la acest program pot fi găsite aici.

Startarium.Inc reunește în lista sa de mentori profesioniști de top, care vor însoți echipele participante în drumul lor spre creștere și vor împărtăși propriile experiențe de succes. Printre oamenii care vor juca un rol important în selecția și progresul echipelor participante se numără Sergiu Neguț (Business Angel și decan @ MSM România), Iulian Cîrciumaru (co-fondator @ 7Card), Cătălin Rusu (Chief Creative Partner & CEO @ Rusu-Bortun), Michal Szczurek (CEO @ ING Bank), Cătălin Vasile (Head of Advisory Channels Management @ ING Bank), Vlad Craioveanu (CEO @ Impact Hub), Elisabeta Moraru (Country Business Development Manager @ Google), Ana Maria Andronic (Head of Intellectual Property & Technology @ DLA Piper) și Daniel Llano Manibardo (Retail Banking Director @ ING Bank). “Ne-am dat seama, după zeci de mii de conturi bancare deschise, că antreprenorii la început de drum au nevoie în primul rând de susținere. Fie că vorbim despre oameni care să-i ajute să vadă soluții sau oameni care să le dea informații specializate, trebuie să le fim aproape. Startarium.Inc are toate ingredientele necesare pentru a ajuta un startup să crească”, spune Cătălin Vasile, Head of Advisory Channels Management ING Bank.

Startarium.Inc este unul dintre cele mai complexe programe de incubare autohtone, fiindcă reușește să echilibreze sprijinul pe termen lung, gradual și echilibrat, cu perspectiva unei evoluții intense, și continuă astfel misiunea Startarium de susținere și dezvoltare a mediului antreprenorial. “Startarium.Inc reprezintă un pas natural înainte în evoluția platformei Startarium.ro și Impact Hub. Programul este construit pentru antreprenorii cu cel mai puternic angajament în dezvoltarea startup-ului lor, indiferent de industria sau nișa pe care o reprezintă. Este rezultatul experienței Impact Hub cu sute de antreprenori și idei aduse la viață, mii de ore de training, zeci de programe de învățare, incubare și scalare, și reprezintă o premieră atât pentru noi, cât și pentru peisajul local, care va beneficia de toate aceste resurse”, afirmă Vlad Craioveanu, CEO Impact Hub.

O inițiativă Impact Hub, cu sprijinul ING, Startarium este cea mai complexă platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor și startup-urilor, lansată în 2016. Conținutul este structurat în mai multe module funcționale – instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori români, platformă de crowdfunding, mentorat, networking și pitching.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share