eMAG: Investiție de 300 milioane lei, în cel mai mare depozit din sud-estul Europei

Noul depozit eMAG, care se va întinde pe 120.000 de metri pătrați, va avea rolul de a extinde capacitatea logistică a companiei și de a acoperi nevoile de livrare către clienți, în anii următorii.

Depozitul eMAG va fi construit de la zero, până la începutul anului 2019. “Noul depozit va susține creșterea rapidă a eMAG ca brand românesc la nivel regional și va îmbunătăți procesele logistice legate de produsele voluminoase. Investiția pe care o facem va genera numeroase beneficii pentru comunitatea locală și va ajuta la dezvoltarea zonei prin deschiderea unui număr mare de locuri de muncă, iar clienții eMAG vor beneficia de servicii de livrare mai bune. Este cea mai mare investiție a eMAG de până acum și ne propunem să o finalizăm până la începutul anului 2019”, declară Iulian Stanciu (foto), CEO eMAG.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Depozitul va fi dedicat produselor voluminoase medii și mari (televizoare, mașini de spălat, frigidere, aspiratoare), va avea o capacitate de trei milioane de unități și va fi cel mai mare depozit de acest tip din sud-estul Europei. Pe lângă spațiul de depozitare, o bună parte din investiție a fost alocată pentru tehnologia de sortare automatizată și predare. Depozitul va fi dotat cu rafturi de stocare a produselor, un sistem automatizat de benzi conveioare și sortere automatizare. În vârful de activitate, 200 de camioane cu marfă vor putea fi încărcate zilnic la depozit.

Noul depozit va fi construit într-o zonă cu acces la autostradă, la ieșirea din București, în județul Giurgiu, în apropierea depozitului eMAG actual, ceea ce va permite o îmbunătățire a proceselor logistice. eMAG va angaja aici peste 750 de specialiști și operatori de logistică, în prima etapă de dezvoltare, iar numărul lor va crește în anii următori. eMAG a achiziționat o suprafață de 600.000 de metri pătrați pentru dezvoltarea proiectului.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share