Endava își extinde operațiunile în Craiova, Sibiu și Suceava. A angajat aici peste 100 de oameni și continuă recrutările

Compania britanică de software prezentă pe piața locală cu șapte centre de livrare, în Brașov, București, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Târgu Mureș și Pitești, își extinde business-ul în Sibiu, Craiova și Suceava.

Compania are acum peste 3.000 de angajați în România. Ei lucrează pentru diverși clienți din industrii precum plăți, servicii financiare, TMT (Tehnologie, Media si Telecom) sau logistică. Una dintre cele mai mari companii de software de pe piața locală, Endava este în proces continuu de extindere a echipei. Compania are posturi disponibile pentru dezvoltatori software, testeri, ingineri în managementul aplicațiilor, experți în zona de date, angajați în serviciile de suport, analiști, manageri de proiect și arhitecți software.

În septembrie, compania britanică a anunțat că trece definitiv la sistemul de muncă hibrid, care le oferă angajaților săi flexibilitate și posibilitatea de a lucra și de la birou, și de acasă, în funcție de nevoile și responsabilitățile fiecărei echipe. Ei au și posibilitatea de a lucra din afara României până la 20 de zile din fiecare țară străină. Echipele Endava pot veni la birou pentru activitățile comune, precum Ceremoniile Agile, dar și pentru  programele de training, în programele de internship, workshop-uri sau orice alte activități în care interacțiunea față în față este preferată. 

“Cererea pentru serviciile noastre digitale a crescut într-un ritm accelerat, la nivel global, ceea ce ne oferă oportunitatea de a dezvolta noi huburi și de a atrage noi talente în echipele regionale. România a fost mereu o piață extrem de importantă pentru dezvoltarea noastră, deoarece aici avem ingineri de software extrem de talentați și una dintre cele mai bune infrastructuri de internet din Europa. Trecerea la sistemul de muncă hibrid ne-a oferit mai multă flexibilitate și posibilitatea de a deschide centre noi în comunitățile în care nu suntem încă prezenți, dar care au un potențial mare de dezvoltare”, spune Claudiu Constantinescu, Manager Regional, Central Europe, Endava.

Investiții în comunitatea locală

Pe lângă cele trei orașe noi, Endava își extinde echipele din toate centrele din România. Delivery Unit-ul din Târgu Mureș a depășit borna de 50 de angajați. Din această toamnă, echipa de aici este coordonată de Ovidiu Spinean. Cu peste zece ani vechime în companie, el a fost Head of UserCentric Services și a contribuit la dezvoltarea echipelor și a business-ului la nivel global.

Endava va continua și să investească în comunitatea locală, prin organizarea de evenimente gratuite pentru specialiștii IT. În 9 decembrie va avea loc primul eveniment din seria TechTalks, dedicat comunităților externe de IT la nivel european.

TechTalks – European Edition powered by Endava va fi structurat în două părți: un panel format din specialiști în zona de leadership și în zona tehnică, care vor avea o discuție concentrată pe oportunitățile înlesnite denoua realitate și modul de lucru hibrid. În a doua parte, focusul se va concentra în jurul proiectelor de tip Extended Reality, printr-o prezentare susținută de Thomas Bedenk, Vice President Extended Reality la Endava Berlin. Cei interesați se pot înscrie aici.

La 30 septembrie, Endava avea 9.616 angajați în birourile din Australia, Austria, Danemarca, Germania, Irlanda, Olanda, Singapore, Elveția, Marea Britanie, SUA și în centrele de livrare din UE: România, Bulgaria, Croația și Slovenia; Țările din Europa Centrală: Macedonia de Nord, Moldova, Serbia, Bosnia și Herțegovina; America Latină: Argentina, Columbia, Uruguay și Venezuela.

Articolul anterior

Cosmin Samoilă (One United Properties): În munca hibridă, nu este fezabil să stai două ore pe drum pentru două ore la birou

Articolul următor

BestJobs: 4 din 10 angajați români au avut un an mai greu decât 2020. Aproape jumătate dintre ei au ajuns la epuizare

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share