Enevo Group își mută sediul din București în AFI Lakeview

Compania românească specializată în inginerie electrică și sisteme de automatizare pentru sectorul energetic și-a relocat sediul în clădirea AFI Lakeview, într-o tranzacție intermediată de compania de consultanță imobiliară Cushman & Wakefield Echinox.

Enevo Group va ocupa circa 900 mp în clădirea AFI Lakeview. Compania a fost înființată în 2014, este prezentă pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Nordul Africii, iar aproximativ 80 la sută din cifra de afaceri provine din export.

Localizată în zona Barbu Văcărescu, una dintre cele mai dinamice subpiețe de birouri din Capitală, AFI Lakeview are o suprafață închiriabilă de 25.500 mp și face parte din portofoliul de birouri deținut de AFI Europe în România, estimat la 300.000 mp închiriabili, distribuiți în șapte parcuri și clădiri de birouri.

“Suntem în plină creștere, atât în ce privește echipa, cât și proiectele pe care le abordăm, iar mutarea în noul sediu este un element important în acest proces. Dincolo de planuri și strategii, încă de la prima vizită, am apreciat că în AFI Lakeview se reflectă una dintre principalele valori pe care compania noastră le are: creativitatea inginerească”, spune Cristian Pîrvulescu, director general ENEVO Group.

Cushman & Wakefield Echinox, afiliatul exclusiv al Cushman & Wakefield în România, este  o companie de top pe piața de consultanță imobiliară locală, activă pe toate segmentele pieței imobiliare. Departamentul său de birouri este prezent în Bucureşti şi în cele mai mari oraşe din ţară, precum Cluj-Napoca, Timişoara, Iaşi sau Braşov, și a închiriat în ultimii doi ani spații de birouri cu o suprafață cumulată de circa 70.000 mp. Compania are o echipă de peste 80 de profesioniști și colaboratori, care oferă o gamă completă de servicii investitorilor, dezvoltatorilor, proprietarilor și chiriașilor.

Cushman & Wakefield, unul dintre liderii globali în domeniul serviciilor imobiliare comerciale, cu 50.000 de angajați în peste 60 de țări, ajută chiriașii, proprietarii și investitorii în optimizarea valorii activelor. Serviciile sale principale sunt consultanță în gestionarea activelor şi investițiilor, piețe de capital, închirieri, administrarea proprietăților, reprezentarea chiriașilor, servicii de proiect și evaluare.

AFI Europe este parte a AFI Properties, una dintre cele mai importante companii imobiliare de dezvoltare, management și investiții, cu operațiuni în Europa Centrală și de Est. În România, operează centrul comercial AFI Cotroceni, unul dintre cele mai mari mall-uri din Europa Centrală și de Est, AFI Ploiești și AFI Brașov. Pe segmentul de bioruri, AFI Europe România are un portofoliu de șapte parcuri de business de Clasa A (AFI Park 1-5, AFI Tech Park, AFI Park Brașov, AFI Lakeview, AFI Park Floreasca, AFI Victoriei Plaza și AFI Park Timișoara). 

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share