Ericsson recrutează 100 de oameni în Bucureşti, pentru un nou hub

Unul dintre cei mai mari furnizori globali de echipamente şi servicii pentru operatorii  telecom, cu o prezenţă extinsă pe piaţa locală, a lansat o campanie-fulger de recrutări în Bucureşti, pentru o nouă linie de business, după ce anul trecut compania suedeză şi-a restructurat operaţiunile şi a renunţat la câteva sute de oameni.

“Avem în plan să angajăm 100 de noi colegi, până la finele lunii martie 2018. Ei vor lucra în principal pentru clienţi din Europa, Rusia şi Ucraina”, declară Jesus Martin, senior project manager în cadrul Ericsson, citat de ZF. Noul hub va oferi servicii financiare, iar oamenii vor fi angajaţi pentru activităţi precum cele de control sau colectare. Scopul companiei este ca în luna iunie să aibă la dispoziție un hub complet funcţional. Posturile disponibile în acest moment pot fi găsite aici.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Campania de recrutări vine după ce, în 2017, Ericsson şi-a ajustat operaţiunile locale, ca parte a unei restructurări de­rulate la nivel global. La jumătatea anului trecut, compania suedeză avea în România 2.576 de oameni, cu 242 mai puţini decât la finele anului 2016 şi în scădere cu 487 faţă de iunie 2016. “Ericsson a comunicat anterior că o componentă cheie a strategiei orientate de business a companiei este de a reduce costurile şi de a creşte eficienţa. Acţiunile vizează în principal costurile comune şi livrarea de servicii, dar nu includ şi activităţile de cercetare și dezvoltare”, au precizat, pentru ZF, reprezentanţii Ericsson.

Articolul anterior

Arctic are un nou director general

Articolul următor

Românul care conducea operațiunile VW în Malaezia revine în țară, ca director general la Porsche Inter Auto

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share