Ex-HR Managerul Penny România va conduce departamentul de Resurse Umane al Billa în Europa Centrală și de Est

După mai mult de șapte ani în care a condus departamentul HR al REWE Romania (divizia Penny Market), Dana Popa a fost promovată la nivel regional. De luna aceasta, conduce, de la Viena, departamentul HR al retailerului Billa în Europa Centrală și de Est, potrivit informațiilor publicate pe LinkedIn.

Dana Popa și-a început cariera în zona de consultanță, pentru o scurtă perioadă, și a continuat ca practician și manager de resurse umane în mai multe companii. La REWE România, a coordonat echipa de HR, a asigurat buna funcționare a proceselor de HR și a dezvoltat proiecte care să crească performanța și engagement-ul angajaților.

Până în aprilie 2012, a ocupat o funcție similară în Snack Attack, un business româno-britanic de succes în anii 2000. Aici a construit întregul sistem de resurse umane, de la politici și proceduri specifice și până la sistemele de bonusare în funcție de performanță. De altfel, încă de la sfârșitul anilor ’90, Dana Popa s-a alăturat mai multor companii antreprenoriale, de distribuție și producție, iar pentru fiecare a dezvoltat instrumentele specifice zonei de HR și a construit echipe.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Dana Popa deține un Certificat Professional în Management, o acreditare internațională în Consiliere Profesională și competențe în zona de Leadership și de Management al Performanței. Este absolventă a Facultății de Psihologie din Cluj-Napoca, cu specializare în Psihologia Muncii și Psihologie Industrială.

Articolul anterior

Timişoara: Cea mai mare agenţie digitală independentă din Europa este noul chiriaș al Iulius Town

Articolul următor

Premieră: Un antreprenor român deschide la București singurul restaurant-pescărie din Europa, aprovizionat direct din portul Villajoyosa

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share