Ex-managerul general al OLX își dorește să le ofere oamenilor “o picătură de inspirație”, prin propriul site

După ce, în opt ani, a construit cea mai mare platformă de anunţuri din România, Cristina Gheorghițoiu a pornit, la începutul lui 2021, într-o nouă aventură profesională.

Fostul General Manager OLX pentru România, Bulgaria, Portugalia și Bosnia, a schimbat acest rol pentru cel de coach, odată cu absolvirea cursurilor de specialitate la Co-Active Training Institute. De curând, și-a lansat propriul site, possibilitaria.com, prin care își dorește să le ofere oamenilor “o picătură de inspirație”.

Cristina Gheorghițoiu s-a alăturat, în 2012, conducerii Mercador, o platformă de anunțuri plasată la vremea respectivă într-o poziție de challenger, pe o piață competitivă. În 2014, Mercador a trecut printr-un proces de rebranding și a devenit OLX. Cristina Gheorghițoiu a gestionat această tranziție, a dus brandul în poziție de leadership, a obținut creșteri continue de business și a transformat OLX în cel mai cunoscut brand de anunțuri online din România.

Absolventă a Facultății de Geografie şi Turism, la Universitatea din Bucureşti, Cristina Gheorghiţoiu deține un master în Management şi Marketing în Turism la ASE București.

Articolul anterior

Cel puțin 3.000 de angajați Auchan vor participa la proiecte de responsabilitate socială, până la finalul anului

Articolul următor

Peste jumătate dintre profesionişti simt că sănătatea lor mintală a fost impactată negativ de pandemie

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share