Ex-preşedintele ASF, Mişu Negriţoiu, numit membru în Consiliul de Administraţie al companiei ce deţine brandul Lăptăria cu Caimac

Acţionarii Agroserv Măriuţa, compania care deţine brandul Lăptăria cu Caimac, l-au ales pe Mișu Negriţoiu, fost preşedinte al Autorităţii pentru Supraveghere Financiară, în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie al societăţii, pentru un mandat de patru ani, din 1 ianuarie 2022.

Acţionarii companiei i-au ales și pe Nicuşor Şerban şi Cornel Dănilă în funcţia de membri al Consiliului de Administraţie al societăţii, pentru un mandat de patru ani, tot din ianuarie 2022.

Remuneraţia membrilor Consiliului de Administraţie pe perioada mandatelor care încep la 1 ianuarie 2022 va fi de 3.000 de lei/ lună net pentru fiecare membru, cu excepţia preşedintelui, şi de 3.500 de lei/ lună net pentru preşedintele Consiliului de Administraţie.

Acţiunile Agroserv Măriuţa sunt tranzacţionate sub simbolul MILK pe piaţa AeRO a Bursei de Valori Bucureşti (BVB) în urma listării din mai. Înainte de listare, a derulat un plasament privat prin care a vândut 431.020 acţiuni la un preţ de 45 lei/ acţiune și a atras 19,4 milioane de lei de la investitorii din piaţa de capital, în schimbul a 25 la sută din capitalul social.

Agroserv Măriuţa a fost înfiinţată în 1994 şi până în 2018 a avut exclusiv activităţi agricole, cultură mare (grâu, orz, rapiţă, triticale, porumb, lucernă şi altele, pe o suprafaţă de 3.000 ha) şi fermă de vaci de lapte (cu peste 2.700 animale). Din 2018, a pus în funcţiune o fabrică modernă de lactate şi a lansat brandul Lăptăria cu Caimac.

Lăptăria cu Caimac are propria fermă. Fabrica de procesare de ultimă generaţie, în care s-au investit peste cinci milioane euro, are o capacitate tehnică de procesare de circa 75 tone de lapte pe zi.

Articolul anterior

Brexit a "alungat" din Marea Britanie aproape 100 de bancheri plătiți cu peste un milion de euro pe an

Articolul următor

Ministerele Muncii și Finanțelor pregătesc majorarea valorii tichetelor de masă și de creșă

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share