EXEC-EDU are un nou CEO: Oana Scarlat preia acest rol de la Lavinia Rașcă

Liderul pieței de servicii de executive education, segmentul de top al pieței de training, adresat managerilor și antreprenorilor din România, a numit-o pe Oana Scarlat în funcția de CEO, din 1 iunie.

Oana Scarlat (foto, stânga) s-a alăturat echipei EXEC-EDU în urmă cu 17 ani. A coordonat inițial activitatea de operațiuni, iar în ultimii ani a condus departamentul de marketing și vânzări. A colaborat cu clienți din cele mai variate industrii, pentru care a conceput, lansat și promovat zeci de programe de training de succes.

Are o experiență de șase ani în susținerea de sesiuni de training și coaching cu focus pe dezvoltarea empatiei și inteligenței emoționale, autocunoaștere, prevenirea conflictelor și relaționare. Are o diplomă de licență de la Facultatea de Litere București și a absolvit programe de dezvoltare la EXEC-EDU, BLED School of Management (Slovenia) și Institutul Kutschera (Austria).

”Contextul fragil actual și transformările din industrie, dar și încrederea ce mi-a fost oferită de Board, fac noua misiune care mi-a fost încredințată una foarte provocatoare. Odată cu schimbările generate de pandemie, EXEC-EDU a intrat într-o nouă etapă de dezvoltare, axată pe diversificarea portofoliului de cursuri pentru directorii de top. Într-un an definit de o criză sanitară, a dominat piața de training pentru manageri. După transformările extrem de rapide de anul trecut, care ne-au adus o creștere a numărului de cursanți, acum ne propunem consolidarea poziției noastre – conform ultimelor date financiare, suntem este pe locul 3 în piața de training. În același timp, rămânem consecvenți misiunii noastre, aceea de a aborda nevoile de dezvoltare ale managerilor și antreprenorilor”, declară Oana Scarlat.

Digitalizarea rămâne o componentă importantă pentru EXEC-EDU în demersul de consolidare a poziției pe piață. Este o preocupare continuă atât din punct de vedere al tehnologiile noi pe care compania le integrează în livrarea cursurilor, cât și în ceea ce privește dezvoltarea continuă a competențelor echipei sale. O altă prioritate a noului manager este extinderea echipei de experți, în urma dezvoltării portofoliului de cursuri, a noilor cerințe ale pieței și a creșterii numărului de cursanți din alte orașe și din afara țării. La EXEC-EDU lucrează peste 40 de experți, pregătiți la Harvard, IESE, Wharton, INSEAD, cu certificări internaționale, care stăpânesc perfect metodele de livrare de ultimă generație, la clasă sau live, online.

Oana Scarlat preia rolul de CEO de la Lavinia Rașcă (foto, dreapta), care va continua să coordoneze strategic EXEC-EDU, ca președinte CA. ”De peste 25 de ani, mă aflu în slujba celor care își doresc să devină manageri și antreprenori tot mai performanți. Împreună cu echipa minunată care a venit alături de mine, experți de top care împărtășesc valori ca pasiune, performanță, progres, parteneriat, am construit EXEC-EDU, o companie puternică, iubită și respectată, pe care o recomandă rezultatele de excepție ale celor care îi urmează programele. În viziunea mea, EXEC-EDU va reprezenta vârful de lance al dezvoltării competențelor de management în România și în regiune, catalizatorul digitalizării și leadershipului agil, inovator și uman, care sunt esențiale în lumea în care trăim”, declară Lavinia Rașcă.

Portofoliul EXEC-EDU cuprinde circa 70 de programe, iar oferta sa este structurată pe patru linii principale de activitate: programe de dezvoltare pentru C-level, programe de management, cursuri de specializare în domenii profesionale extrem de actuale, de nișă și workshop-uri de well-being. Cele patru direcții includ nu numai programe de training, ci și coaching, mentoring și consultanță.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share