Ness își mărește echipele din Iași și Timișoara cu încă 250 de oameni, în următorii trei ani

Furnizorul global de servicii IT Ness România intră într-un program național pentru crearea de noi locuri de muncă și se pregătește să angajeze încă 250 de persoane, în următorii trei ani. 

Programul presupune o investiție inițială de 1,2 milioane de euro și va fi derulat în Timişoara și Iași. Faza de implementare a început la finalul trimestrului I din 2021 și se va finaliza în T4 din 2023. 

“Ness România își extinde activitatea prin realizarea unei investiții inițiale ce constă în achiziția de echipamente şi crearea de noi locuri de muncă la Iaşi și Timișoara. Pe parcursul a 36 de luni, din februarie 2021, Ness va crea 250 de locuri de muncă (150 în Iași, 100 în Timișoara). Așa cum a fost previzionat în forecast-uri, acest proiect contribuie la creșterea sustenabilă și stabilitatea companiei în următorii ani”, explică Livia Constantin, Associate VP Finance la Ness România.

În urma acestui program, Ness România va ajunge la peste 850 de angajați, la finalul lui 2023. Persoanele care vor fi angajate vor avea contracte de muncă cu normă întreagă, pe o perioadă nedeterminată.

Articolul anterior

EXEC-EDU are un nou CEO: Oana Scarlat preia acest rol de la Lavinia Rașcă

Articolul următor

ZF, unul dintre cei mai mari furnizori automotive din lume, extinde Centrul Tech din Timișoara

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share