Fabrica de anvelope Continental din Timișoara are un nou director general

Continental l-a numit pe Matthieu Turlure în rolul de director al fabricii de anvelope din Timișoara, una din cele mai moderne și strategice unități de producție ale corporației.

Matthieu Turlure (foto, dreapta), 49 de ani, lucrează în Continental din 2015 și aduce cu el o importantă experiență în domeniul producției și al standardelor de calitate ale industriei automotive. Are vaste cunoștințe și o expertiză consistentă în piețele globale, după ce a lucrat de aproape 25 de ani în diverse poziții de management.

Înainte să preia această poziție, a fost director general al Continental Franța și director al fabricii Continental Anvelope din Sarreguemines (Franța), timp de șase ani. Înainte de asta, a lucrat zece ani la o altă companie din industria automotive, unde a condus departamentul de calitate, iar apoi a fost director de fabrică.

Carlos Bernabé (foto, stânga), fostul director al fabricii, își încheie cei 42 de ani de activitate profesională la Continental și va ieși la pensie.

În 20 de ani de activitate în România, Continental Anvelope Timișoara a produs și a livrat clienților săi din întreaga lume peste 250 de milioane de anvelope. Compania produce o gamă largă de anvelope, de la 13 la 20 inci, anvelope Ultra High Performance (UHP), anvelope inovatoare pentru mașini electrice și anvelope pentru vehicule utilitare ușoare.

Între 1999 și 2020, Continental a investit circa două miliarde de euro în activităţile din România. Toate cele cinci arii de activitate ale companiei sunt reprezentate aici. Continental deţine șapte unităţi de producţie și patru centre de inginerie în Timişoara, Sibiu, Carei, Nădab, Brașov şi Iaşi, este partener într-un joint-venture în Iași şi are un centru de distribuţie a anvelopelor în București. La finalul lui 2020, avea peste 20.100 de angajaţi, dintre care peste o treime reprezentată de ingineri și informaticieni, și va continua să angajeze în funcție de viitoarele proiecte.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share