Fildas Trading a atins borna 1.000 de angajați

Angajatul cu numărul 1.000 al companiei ce are ca obiect de activitate distribuția de produse farmaceutice este gestionar și lucrează în cadrul depozitului din Sibiu. Colegii i-au oferit o surpriză dulce – un tort special, inscripționat cu cifra 1.000.

În ultimul an, numărul de angajați ai companiei Fildas Trading a crescut cu peste zece la sută. “Creșterea de la an la an a cifrei de afaceri, extinderea fantastică, atinsă într-un timp scurt, recunoașterea obținută din partea clienților și a celor mai importanți furnizori, au fost rezultatul unui efort colectiv uriaș, al dinamismului și dedicației întregii echipe”, spun reprezentanții companiei.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în domeniul farmaceutic

Fildas Trading este una dintre cele mai mari companii ce activează pe piața distribuției de produse farmaceutice din România, cu o cifră de afaceri de peste 500 de milioane de euro în 2016. Compania a intrat în premieră în Top 500 cele mai mari companii din Europa Centrală și de Est, realizat de Coface, direct pe poziția 355, și este a cincea cea mai mare companie antreprenoriala românească.

Fildas Trading deține propria flotă de mașini de transport medicamente și 14 depozite și centre logistice – cel mai mare număr de depozite din rândul distribuitorilor de profil din România. Compania pregătește un nou depozit în Iași, la Miroslavele, în urma unei investiții de 2,5 milioane de euro, și un nou centru logistic în București, la Mogoșoaia.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share