Francezii de la Ipsos Interactive rămân încă 6 ani în Riverplace

Compania de cercetare și studii de piață Ipsos Interactive Services (IIS) a prelungit contractul de închiriere pentru sediul de 6.000 mp din clădirea office Riverplace, deținută de CA Immo.

Ipsos este a treia cea mai mare companie din domeniul cercetării de piață și a opiniei publice. Compania franceză este prezentă în 89 de țări și are 16.600 de angajați și peste 5.000 de clienți.

În România, Ipsos are calitatea de chiriaş în portofoliul CA Immo din 2007. “Parteneriatul cu CA Immo reprezintă un element ce conferă stabilitate şi încredere afacerilor Ipsos în Romania, deoarece spațiul de birouri este o componentă esențială în desfăşurarea activităților IIS şi în atragerea de noi candidați”, spune Ileana Pârvu, Managing Director, Ipsos Interactive Services.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Riverplace este un ansamblu de 47.000 mp închiriabili, format din două clădiri situate în zona de centru-vest a Capitalei. CA Immo are un portofoliu de circa 3,4 miliarde de euro. 49 la sută din acesta se află în Europa Centrală și de Est, 35 la sută în Germania și 16 la sută în Austria. Compania controlează active în valoare de aproximativ 4,1 miliarde de euro.

Procesul de analiză şi închiriere a fost asistat de compania de consultanţă imobiliară Griffes, fondată de Andreea Păun, în 2016. Printre clienţii asistaţi de Griffes în procesele de dezvoltare sau set-up de operaţiuni în România se numără compania compania de IT & outsourcing Wipro Technologies, concernul japonez de de software NTT Data, Pole to Win, DHL sau operatorul britanic de plăţi PayPoint.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share