Furnizorul de produse şi servicii IT Star Storage își mută sediul în Globalworth Campus

Globalworth, liderul pieței de birouri din Europa Centrală și de Est, a semnat un contract de închiriere pentru 2.200 mp în clădirea Tower 1, din Globalworth Campus, cu Star Storage, furnizor de produse şi servicii IT “made in Romania”.

Noul chiriaș va utiliza noul spaţiu, situat la etajul V, pentru desfășurarea operațiunilor comerciale și a celor de cercetare şi dezvoltare IT. În Tower 1, Star Storage va avea “vecini” precum Amazon, Garrett Motion, Mindspace, Starbucks și Stradale. Compania dezvoltă produse proprii, are aproape două decenii de experiență în domeniu și peste 500 de clienți de pe patru continente (Europa, America de Nord, Africa și Asia), în sectorul financiar-bancar, telecom, producție, utilități și administrație publică.

“Schimbarea are loc în contextul strategiei de expansiune pe plan local, în urma investițiilor făcute în ultimii patru ani, și internațional, segment care preconizăm că va reprezenta 40 la sută din veniturile companiei în 2020, dublu față de 2019. Consolidarea echipei într-un spațiu de birouri modern, centrat pe comunicare și colaborare, va permite o experiență îmbunătățită pentru echipă și clienții existenți și creșterea echipei și a afacerii, în următorii ani. Zona comună de discuții într-un format relaxat, cele peste 15 săli de întălniri și conferințe audio-video, spațiile dedicate pentru concentrarea pe anumite subiecte fără distragerea atenției, sala de relaxare/ odihnă și programul flexibil de lucru orientat către rezultate, ce va permite colegilor să aleagă când și cât lucrează, sunt câteva dintre noutățile care arată preocuparea companiei pentru inspirarea angajaţilor, atragerea talentelor de top şi ajutarea clienţilor în atingerea obiectivelor, care să mişte înainte atât afacerile, cât şi societatea ca întreg”, spune Cătălin Păunescu, CEO Star Storage.

Credem că te-ar interesa și: Corporatistul din Pipera

Globalworth Campus va fi finalizat în acest an, odată cu încheierea lucrărilor la ultima clădire din complex, Tower 3. Cele trei turnuri pun la dispoziție 88.000 mp de spațiu de birouri și 760 de locuri de parcare. Tower 1 și Tower 2 au suprafețe de câte 29.000 mp, în timp ce Tower 3 ocupă 35.000 mp. În acest moment, cele trei cladiri ale Globalworth Campus sunt închiriate în proporție de peste 90 la sută. 

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Globalworth Campus include, pe lângă cele trei turnuri de birouri Clasa A, spaţii verzi de relaxare, zone de retail şi unul dintre dintre cele mai mari centre de conferinţe din Bucureşti. Complexul combină caracteristicile tehnice de ultimă generație cu cele eco-friendly. Turnurile 1 si 2 dețin certificarea BREEAM Excellent, pentru performanța ecologică, iar Tower 3 este în curs de certificare.  

Articole din aceeași categorie
Total
1
Share