General Manager-ul Edenred, Ambasador al Diversității în România

Dana Sîntejudean, General Manager al Edenred România & Moldova, a devenit, la sfârșitul săptămânii trecute, Ambasador al Diversității în România, după ce compania pe care o conduce a semnat Carta Diversității în România.

Lansată în aprilie 2018, Carta Diversității din România urmează modelele din alte state europene și are la bază un set de principii generale, asumate voluntar de semnatari, cu scopul de a promova diversitatea, non-discriminarea, incluziunea și egalitatea de șanse la locul de muncă. Carta sustine semnatarii să pună în aplicare sau să-și extindă angajamentul în managementul diversității, dincolo de rigorile și obligațiile legale.

“Mă bucur de momentul acesta, în care putem printr-un gest oficial să confirmăm lucrurile în care credem și pe care le punem în practică zi de zi – respect, încredere, egalitate de șanse, incluziune. Diversitatea este pentru noi o sursă de creativitate, de inovație și de performanță. Însăși activitatea noastră pornește de la ideea de a contribui la succesul companiilor partenere, la bunăstarea angajaților lor și la o mai bună calitate a vieții pentru toți”, spune Dana Sîntejudean.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

România este a 21-a ţară în Europa cu o Cartă a Diversităţii și numără 99 de semnatari – companii, IMM-uri, ONG-uri, instituții publice, asociații patronale, asociații de business, instituții academice, ce reprezintă mai mult de 130.000 de angajaţi. În Europa, Carta Diversității reunește peste 8.000 de semnatari, din 24 state membre.

Articolul anterior

Galați: Combinatul ArcelorMittal trece oficial sub “umbrela” Liberty, într-o afacere de 740 milioane de euro

Articolul următor

Cristina Uleşan (Sphera Franchise Group): "Retenţia este noua recrutare"

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share