Germanii de la Kathrein deschid a doua lor fabrică la Timișoara

Cel mai mare producător de antene TV și de comunicații mobile din România va inaugura o nouă fabrică în Timișoara, cu o suprafață de circa 5.000 mp.

În nouă unitate, Kathrein va produce antene și sisteme de telecomunicații care vor fi comercializate la nivel local și internațional. Compania mai deține o unitate de producție în Timișoara, pe o suprafață de 25.000 mp. Nouă unitate de producție este situată în proiectul VGP Park, unul dintre cele mai moderne parcuri industriale din vestul României. Proiectul este alcătuit din patru structuri, cu o suprafață totală de peste 120.000 mp.

Agenția de consultanță imobiliară Dunwell a asistat compania germană la găsirea celei mai bune locații pentru noua investiție. “Timișoara este orașul cu una dintre cele mai dezvoltate zone industriale din România, iar investiția Kathrein de aici reconfirmă acest lucru. Prin nouă investiție, peste 50 de noi angajați se vor alătura celor peste 2.200 de acum”, declară Daniel Căutiș, Managing Partner Dunwell.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

Potrivit acestuia, după zona Capitalei, Timișoara este considerată cea mai atractivă destinație pentru proiecte logistice (depozitare) și pentru cele de producție, fiindcă este susținută de o infrastructură și conexiune foarte bune cu vestul Europei, dublate de o forță de muncă bine pregătită.

Articolul anterior

Companiile caută în continuare angajați, dar pe aceleași salarii ca anul trecut

Articolul următor

CTPark Bucharest are un nou rezident: FAN Courier

Articole din aceeași categorie
Total
8
Share