(P) GfK te vrea în echipă – află cum poți câștiga bani stând acasă

Institutul numărul 1 de cercetare de piață este în căutare de persoane care vor să aibă un venit suplimentar, menit să îl completeze pe cel de bază. Ele ar urma să lucreze de acasă, iar munca presupune participarea la studii de piață plătite.

Procesul de angajare începe cu înscrierea pe site-ul askgfk.ro. Candidații trebuie să completeze un formular, în care sunt solicitate câteva date personale, precum vârsta și localitatea de domiciliu. Odată ce s-au înscris, vor primi pe e-mail confirmarea înregistrării și se pot considera parte dintr-o echipă ce are misiunea de a participa la studii de piață relevante pentru diferite domenii.

Noua ta carieră poate începe aici – locuri de muncă în toate domeniile, în toate județele

“Tot ce trebuie să faci este să aștepți vești de la GfK, mai exact mailuri în care vei fi invitat să răspunzi la o serie de întrebări, bifând simplu niște spații. Practic, este ca și cum ai completa niște formulare. Participarea la un astfel de studiu nu îți ia mai mult de 15-30 de minute. La final, ești recompensat cu un sistem de puncte care, ulterior, se vor transformă în bani”, explică reprezentanții GfK.

GfK își dorește să recruteze cu prioritate persoane care să îndeplinească cel puțin unul dintre următoarele criterii: bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 24 ani, cu educație medie, care provin din orașe cu maximum 50.000 de locuitori. Lista este deschisă și pentru alte categorii. Acestea vor rămâne în baza de date a celui mai mare institut de studii de piață și vor fi anunțate în momentul în care se ivesc cercetări pentru care profilul lor este potrivit.

Articole din aceeași categorie
Total
0
Share